Wpis z mikrobloga

O ile zgadzam się, że poziom szafy ostatnimi czasy nie należy do najwyższych (nie oglądam regularnie, na sam kanał trafiłem może rok temu + obejrzałem jakoś wybiórczo starsze filmy), tak to co odstawiacie pod tym tagiem uważam za jeszcze większy festiwal żenady. Serio, większe skupisko idiotów na wykopie to chyba tylko patostreamy, chociaż dzielnie walczycie o TOP1
#mocnyvlog
  • 21
@14sek: faktycznie, tak wielki ze mnie obrońca że filmy oglądam w momencie gdy akurat wyświetlą mi się gdzieś w podpowiedziach od YT, a pod tag trafiłem dziś pierwszy raz i jest to prawdopodobnie mój ostatni post tutaj. Piszcie sobie co chcecie, ale miejcie na uwadze że ktoś kto trafia pod ten tag przez przypadek (jak ja dzisiaj) ma wrażenie jakby trafił do jakiegoś ośrodka z chorymi psychicznie, których ktoś spuścił ze
miejcie na uwadze że ktoś kto trafia pod ten tag przez przypadek (jak ja dzisiaj) ma wrażenie jakby trafił do jakiegoś ośrodka z upośledzonymi psychicznie, których ktoś spuścił ze smyczy i nie podaje leków na czas.

@Kroos123: to jest przeciwwaga tego co #!$%@? twoj ulubieniec. Nie mozesz sie obrazac za to ze reakcja na chamstwo i bute jest chamstwo i otwarte ciagniecie z niego lacha.
@14sek: zachowujesz sie jak typowy komentujący pod filmami szafy, tylko z jednego krańca ty skoczyłeś na drugi -> tam nie można krytykować bo odrazu łatka hejtera a tutaj nie można napisać czegokolwiek poza hejtem bo rycesz szafy. ironic
nie wydaje mi się, żebym używał anglicyzmów w swoich postach

@Kroos123: ach, sorry panie mecenasie nie zauwazylem, ze dokonal pan podwojnej obrony w tym watku, najpierw grubasa, a pozniej jakiegos typa. Moja wina aka mea culpa