Aktywne Wpisy
Lambo994 +21
Wykopki to jednak mają kał zamiast mózgu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Elita internetu promuje protest przeciwko kredytom 0 % organizowaną przez organizację o nazwie "Czerwoni", którzy na swoim fanpejdżu propagują tego typu kwiatki XDDD
Ja już jestem pewien, że jak coś wpasowałoby się w waszą narrację, to w jednym szeregu poszlibyście nawet ze zwolennikami nazizmu robiąc fikoła, że ktoś musi zorganizować protest ( ͡° ͜ʖ ͡
Ja już jestem pewien, że jak coś wpasowałoby się w waszą narrację, to w jednym szeregu poszlibyście nawet ze zwolennikami nazizmu robiąc fikoła, że ktoś musi zorganizować protest ( ͡° ͜ʖ ͡
gonzo91 +5
W sumie jest więcej dobrych książek, czy poradników - ale wujek Loomis to przystępna podstawa.
#anime #manga #zerotwo #art #fanart #mangowpis #rysujzwykopem #rysunek #rysowanie #sztuka #digitalpainting #digitalart #iroirocorner #randomanimeshit - ta, po prostu sobie skopiowalam ostatnio użyte przez nią tagi #iroirocorner
No bo jednak rysuje, a mi jakoś zawsze po drodze by pomóc komuś kto fachu próbuje ehhh - miękkie serce.
Zresztą lepiej zacząć od loomisa, aniżeli potem przez dłuugi czas naprawiać błędy po "łatwiejszych" materiałach.
no atencjuszka z mentalnością nastolatki, żyjącej w przekonaniu, że jak komuś się coś nie podoba to jest zaplutym hejterem. No i tak czytając tam jej wpisy - widze, że nie grzeszy raczej rozumem ale to jeszcze nie grzech ;] więc w sumie meh.
Chyba jestem zbyt groźna, skoro bloknęła mnie już po jednym grzecznym pytaniu ʕ•ᴥ•ʔ wrrrr.exe
Ale ja mam dobre serduszko i chciałabym, żeby poziom
Mówie, napisałam tylko pytanie o to "dlaczego tu taki cmentarz"
Nie chcę jej obrazić, bo nie jest to moim celem - ale odnoszę wrażenie że to już jakieś zaburzenie psychiczne, jak można zupełnie neutralne, a nawet pozytywne komentarze traktować jako atak na własną osobę?...
Co do jej prac, to nie są takie złe - co prawda jest oczywiście przepaść jakościowa
Generalnie taki pro tip - najpierw realizm, potem stylówka (siedzisz w game devie, moze ci sie kiedys przyda, gdy
Niezły truizm, szkoda że twórcy mangi/anime go nie stosują podczas wymyślania fabuły. (・へ・)
Pokażesz jakąś swoją pracę?
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na poważnie, to myślałem że po to się głównie wstawia swoje prace (zwłaszcza w trakcie tworzenia, a nie już gotowe) aby uzyskać feedback? Sam będę niedługo wstawiał pewnie jakieś amatorskie pixel arty/gry i liczę na porządny feedback, bo na tym to polega.
A teraz ja ci powiem jaki jest z wami
Nie wytknęłam twojej dziewczynie ŻADNYCH wad ani nie zdążyłam pochwalić jak sam mówisz, bo nie dała mi na to szansy - prosz screen, mojego pierwszego i ostatniego komentarza XDD.
Nawet nie miałam pojęcia kim ta dziewczyna jest - teraz jestem uprzedzona i zniesmaczona, więc mi to już dynda czy umie rysować, czy tez nie - chciałam pomóc i dać lekture no ale poco? To trzeba tylko głaskać.
Wiesz jaki
wołajcie za mną wrrrrr.exe