Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Limonkova: ja zrobiłem oczyszczanie mechaniczne, z jakimiś chujami mujami kilkanaście etapów, po tygodniu wszystko wróciło :P tak że samo oczyszczenie na pewno nie wystarczy.
  • Odpowiedz
@Limonkova: Ja czyszczę skórę takim silikonowym płatkiem do mycia twarzy, zaskórniki mocno się zmniejszyły. Nie znikły, ale zawsze to plus, że są mniejsze.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirabell3 mam wrażenie, że zawsze wcześniej trafiałam na słabych dermatologów. Tzn 10min i kolejny pacjent. Ale spróbuję raz jeszcze
@Alezja ja mam generalnie kilka problemów z cerą. Nie są jakieś super duże, ale kilka rzeczy chciałabym poprawić. Płatek jest jakiejś konkretnej firmy?
  • Odpowiedz
@Limonkova: Mój jest z W7, ale ja jakiegoś specjalnego nie brałam, wzięłam, bo brakowało mi do darmowej wysyłki niecałe 10 pln. XD
Od siebie mogę polecić maseczkę z sephory tą szarą z miedzią i cynkiem, spoko jest do wysuszania syfów. ;)
  • Odpowiedz
@Limonkova no ale tego nie wyleczysz idąc na jedną wizytę i stosując jeden krem/lek. Cera jest mega indywidualną sprawą i leczenie wągrów i trądziku może trwać nawet rok albo dłużej. Dermatolog zazwyczaj przepisuje jakiś lek na miesiąc-dwa później wizyta kontrolna i jeśli preparat nie działa wybiera inny i znowu testy. Sama mam straszną cerę i chcę się za to zabrać. Widoczność wągrów zmniejszyła się u mnie po stosowaniu żelu/peelingu od Tołpy
  • Odpowiedz