Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Odnośnie @Blondynka34 i tego że nie żebra, wrzucam screena z prywatnej wiadomości. Właśnie wywaliła mnie z wpisu z gorących i zablokowała co daje do myślenia. Wołam też @arinkao
A w kontekście braku porządnego rozgrywającego/skrzydłowego w kadrze, szansy jak nie dostał tak już pewnie nie dostanie. A szkoda, bo wypadałoby go chociaż sprawdzić. Skoro marnowało się miejsce przez takiego Jacha, który wyjechał nic nie grać i się skreślić do Anglii to z pewnością mógł je zająć "emeryt z ogórkowej ligi"
#pilkanozna #polskapilka #
2. Dimitri Petratos Austraila 1 mecz, 0 goli
3. Leroy George Holandia 0 meczy, 0 goli
4. Bobô Brazylia 0 meczy, 0 goli
5. Isaías Hiszpania, 0 meczy, 0 goli
I właśnie to efekt tych głupot
D. Petratos w tym sezonie
@urojony_uzurpator: nie wiem czym się różni/nie różni, pewne jest to, że umiejętności piłkarskich się nie zapomina. Jest w treningu, pod okiem profesjonalistów. Co innego jakby siedział na dupie lub miał kontuzje i w ogóle nie kopał. Tutaj widać, że pomimo słabego poziomu przeciwników jest w formie. Z resztą nagrody też nie
L. George
Dlatego ciekawi mnie czy ktoś go obserwował. Wydaje mi się, że Nawałka bierze tylko "swoich". Nawet jak powoła kogoś nowego to z reguły gości z Jagielloni, Wisły czy Zabrza - czyli klubów w których był trenerem. Napewno taki Mierzejewski zasługuje na szansę. Jest jednym z najlepszych graczy w tej
Trochę jak w ekstraklasie
Z resztą no sorry - ale skoro Peszko ma pewne miejsce w kadrze...
Wg. mnie ocena ligi na podstawie występów w kadrach jest całkiem sensowna. Pewnie mało kto w Polsce orientuje się w tej lidze, a kadrowe mecze jednak się śledzi
A - League to poziom Nice 1 Ligi.
@redheart: Co? Zieliński stoi od niego kilka półek wyżej, Grosicki i Błaszczu też są lepsi. Jaki brak? Albo miałeś co innego na myśli.