Wpis z mikrobloga

Byłem u babci na obiedzie oczywiście puściła tvp info, bo lubi pis. Czy serio ludzie są tak zjeabani żeby oglądać tą żenade. Nagle politycy i nie mówię tylko o pisiorach zaczeli gadać z niepołnosprawnymi :D Najlepsze jest to ujecie jak nasz premier morawiecki siedzi z downami i niby rozmawia z nimi :D nie wiem #!$%@? mam z tego beke może jestem #!$%@?, ale rozumiem wybijac sie na zmarlym bracie, na amber gold ale #!$%@? oni sie zachowuja jakby sie nagle obudzili i zauwazyli ze sa ludzie niepelnosprawni.... no #!$%@?, nie wiem jak to napisać, bo o polityce umiem rozmawiać tylko jak jestem najeabany, bo na trzezwo wole pogadać o powaznych rzeczach
#pis #polityka
  • 2
@mastapepe: Trzepnij się :D tekst z gimnazjum xd Po prostu napisałem, że mam beke, że teraz wiekszość polityków gada z downami, a za 2 tygodnie znajdą sobie temat zastępczy i kazdy zapomni o ludziach niepelnosprawnych. Twój jedyny argument na obrone Twojego pisu jest "ty gimbusie" więcej zniżajać sie do twojego poziomu musiałbym ci wjechac na rodziców, ale nie znize sie tak nisko