Wpis z mikrobloga

Mirki,

proszę o pomoc w rozwiązaniu sporu... Czy jeżeli na przełączce mieszczą się 4 samochody to mogą one wykonać manewry skręcania i zawracania w ten sposób? #prawojazdy #pytanie #motoryzacja #samochody
MrProfeska - Mirki,

proszę o pomoc w rozwiązaniu sporu... Czy jeżeli na przełączce...

źródło: comment_jbBQpeUv0kzZDOOrnngtR0cPsLjHK06N.jpg

Pobierz

Czy samochód czerwony i żółty pojechały prawidłowo?

• TAK 39.4% (26)
  • NIE 60.6% (40)

Oddanych głosów: 66

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MrProfeska: to jest tak: jak jest szeroka przelaczka i ma jeszcze droge boczną to jedzie sie normalnie czyli do samego konca. Jesli przelaczka jest zaś wąska i służy do zawracania do zawracanie wykonuje się przy krawędzi - tory, jazdy samochodów które zwracają się nie krzyżują
  • Odpowiedz
jeździ się (ja jeżdżę) i tak i tak. zależy od skrzyżowania i czy np niebieski i różowy ogarniają. Jak się optycznie :) dogadujemy, to bym jechał. Różowa landryna, albo emeryt kapelusznik potrafią stanąć jak wryci i zablokować pół drogi. I jeszcze pyszczyć swe mądrości, bo pojechałem nie tak jak w kodeksie
  • Odpowiedz
@spere: np dlatego, że jest jasno powiedziane że tego robić nie wolno. Przy okazji też dlatego że skutki mojego błędu mogą być poważne
Nawrotki "po angielsku" były, są i pewnie będą i jakoś krzywda się nikomu z tego powodu nie dzieje. Tylko tak jak napisałem. Patrzeć i myśleć, a nie dzida BO JA MAAAAM PIERWSZEEEEEEENISTWOOOOO!!!!11111jedenjedenjeden
PoRD powinni takim do trumny wkładać
  • Odpowiedz
PoRD powinni takim do trumny wkładać

@totalski: czyli komu, bo już się gubię

takim jak ty, czy takim którzy przestrzegają PoRD i jeżdżą prawostronnie
tylko po co im
  • Odpowiedz
czyli komu, bo już się gubię

takim jak ty, czy takim którzy przestrzegają PoRD i jeżdżą prawostronnie

@spere: weź na rysunku przepleć tory jazdy pomarańczowego i żółtego to nie tylko ty się pogubisz.

tylko po
  • Odpowiedz