mam do pracy 8km w jedna strone, smigam sobie i narazie mam taka torbe na ramie i w niej woze jedzenie w pudelkach na obiad i jakiesj kanapki ale to jest slabe rozwiaznie
moze doradzicie, co lepsze, koszyk, torba na kierownik czy jakas torba na bagaznik ?
@KrowkaAtomowka: no nie wiem jak jeździsz, ale raczej bym się nie przejmował potem bo: - to tylko 8km ;) - plecaki rowerowe mają odpowiednie wyżłobienia na plecach dzięki czemu jest odpowiedni ruch powietrza Ja ostatnio kupiłem taki:
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
mam do pracy 8km w jedna strone, smigam sobie i narazie mam taka torbe na ramie i w niej woze jedzenie w pudelkach na obiad i jakiesj kanapki ale to jest slabe rozwiaznie
moze doradzicie, co lepsze, koszyk, torba na kierownik czy jakas torba na bagaznik ?
- to tylko 8km ;)
- plecaki rowerowe mają odpowiednie wyżłobienia na plecach dzięki czemu jest odpowiedni ruch powietrza
Ja ostatnio kupiłem taki: