Wpis z mikrobloga

@MikiPL jest jeden mankament, zawsze tam gdzie jestem w czasie kiedy chcę wypożyczyć, akurat nie ma żadnej i trzeba z buta popylać po jakąś ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kirbii mnie mega zniechęciła jedna rzecz. Korzystałem wcześniej bez oglądania auta przed wypożyczeniem. Wyszło, że osoba przede mną zgłosiła jedną szkodę, a osoba po mnie zgłosiła trzy szkody. No i peszek. Coś gadał, że informatycy sprawdza i przeanalizuja mój przejazd czy doszło do uderzenia podczas mojego wynajmu. Do tej pory się nie odezwali. Tzn raz ja nie mogłem gadać, a drugim razem powiedział gościu, że zadzwoni kiedyś tam bo nie może teraz
@Kirbii nic nie zrobili, gościu zadzwonił przed świętami wielkanocnymi i poinformował o takiej sytuacji tylko. Ale z takim tonem i jakby pretensją, że #!$%@?łem auto. Gdzie jestem na 100% pewien, że nic nie było. Nawet uszkodzony był tylny zderzak, a ja przez cały okres wypożyczenia nie wbiłem nawet wstecznego. Powiedział, że to sprawdza i po tygodniu ponad zadzwonił, ale nie mogłem gadać, później oddzwoniłem to znowu on nie mógł gadać i powiedział
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MikiPL: nie wiem, coś tam chyba muszą rejestrować jak mówił, że informatycy przeanalizują cały przejazd czy nie doszło do uderzenia