#modameska jest taka sprawa, mam niedługo komunię (jako rodzic a nie uczestnik ;) ) a potem jeszcze wyjazd na konferencję na której będę coś mówił chciałbym sobie sprawić nowy garnitur bo mam jakieś starocie w szafie, pewnie granatowy najlepiej się sprawdzi chciałbym żeby był w miarę klasyczny bez udziwnień (w sensie że za 10 lat też chciałbym go móc założyć, bez śmieszków jak patrzymy na stare zdjęcia Waldka Pawlaka :) )
ile orientacyjnie trzeba na to przygotować i gdzie szukać? (Warszawa i okolice)
@heniek_8 Polecam Suit Supply w rozsądnej cenie, tylko nie patrz na najwyższą linię za 3k bo ona jest znacznie droższa. Podstawowe modele mają spoko value for money
@Xune: sprawdziłem, ten supply to ma salony od Australii do Rosji tylko w PL nic :) @pupawolowa: tnx do Vistuli zajrzę w weekend z tego co pamiętam to jest w outlecie piaseczno
Widziałam coś podobnego za dziecka... Nie mogłam spać więc spoglądałam przez okno, zauważyłam taki "obiekt" Jak na ilustracji, poruszał się powoli i byl wielki (╥﹏╥) Nikt mi nigdy nie uwierzył, a pamiętam każdy najmniejszy szczegół. #przegryw #zalesie #kosmos
jest taka sprawa, mam niedługo komunię (jako rodzic a nie uczestnik ;) ) a potem jeszcze wyjazd na konferencję na której będę coś mówił
chciałbym sobie sprawić nowy garnitur bo mam jakieś starocie w szafie,
pewnie granatowy najlepiej się sprawdzi
chciałbym żeby był w miarę klasyczny bez udziwnień (w sensie że za 10 lat też chciałbym go móc założyć, bez śmieszków jak patrzymy na stare zdjęcia Waldka Pawlaka :) )
ile orientacyjnie trzeba na to przygotować i gdzie szukać? (Warszawa i okolice)
@pupawolowa: tnx do Vistuli zajrzę w weekend z tego co pamiętam to jest w outlecie piaseczno