Wpis z mikrobloga

@ZakBlack: Narazie fajnie bo wynajmujesz i komuś spalcasz morgade. Nie interesują cię koszty remontu itd. Jakościowo wykończenie domów jest na niskim poziomie wszędzie standardowe drzwi z tłoczonej dykty wykładzina i białe szerokie listwy najtańsze umywalki z dwoma kranami i spłuczka na klamkę stropy drewniane itd. To porjekt na 20 lat po to żeby po spłacie kredytu Zaciągnąć nowy na remomt. Meble w kuchni efektowne ale to nadal tania sklejka i okleina źle wykończona za 3 lata namiękniie i zacznie pleśnieć. Pleśń w łazience przy oknach bo najtańsze plastiki i są mostki cieplne. W zimę wali zimne powietrze pod parapetem i na uszczelnieniu okien. Kable wiszące na zewnątrz domu od kablówki po tv telefon itd. Jedzenie może tanie ale kurczak już free range lub organic to już nie. Chleb tostowy jaka z bladożółtym zoltkiem, ser żółty który w temperaturze pokojowej można rozsmarować nożem chleb z Lidla co powoduje wzdęcia itd. Podaj cenę wołowiny ale nie paczkowanej z Asda cenę ryb itd. Miałem też tak 10 lat temu, wspaniały kraj potem mi urósł brzuch problem z chorobami badania krwi co 3 miesiące w końcu budżet zwiększył się na jedzenie .Tam większość ma nadwagę z powodu fatalnej jakości jedzenia. Pomidory papryka bez zapachu jabłka nadają się tylko royal gala resztę to chyba odpad z produkcji cider magners
  • 1
@pawelsonx: Masz rację co do żarcia i tego negował nie będę. Kupujemy w dużej mierze polskie produkty w polskich sklepach lub Tesco/Asda. Bo poprostu są smaczne i je znamy. Jak mam kupić wędlinę,która nie wiem czy będzie mi smakowała to wolę kupić swojską czy inną krakowską. Tak jak pisałem,nie podniecam się tym krajem, życie w UK to nie było i nie jest moje marzenie. Cały wątek celowo prowokacyjny, jak widać dupa