@sex_on_the_beach: choć nie jestem fanem marki to muszę przyznać że od lat Toyota jest na pierwszym miejscu jeśli chodzi o bezawaryjność. Wygląd to co innego ( ͡°͜ʖ͡°). A ASO jak to ASO, warsztat jak każdy inny. Zależy na co trafisz.
@sex_on_the_beach: Szukałem dla siebie hybrydy i brałem pod uwage Toyote, ale skrzynia biegów w Toyotach mnie odstraszyła. Popatrz na Hyundai i Kia, mają fajne chybrydy a masz już dwusprzęgłowy automat.
@sex_on_the_beach: przez rok miałem świeżego aurisa hybrydę hatchback i w zasadzie nic się nie wydarzyło. Nic kompletnie. Po mieście zajebisty, jak się nudziłem to wykręcałem spalanie pokroju 3.5l/100. Po Szwecji zrobiłem 6000km i średnie spalanie wyszło mi 3.7. W trasie wyje, ale idzie się przyzwyczaić. Wygoda jazdy olbrzymia. Trochę plastikowo w środku, ale poza tym jestem z niego zachwycony i pewnie wrócę w przyszłości do tej marki. Jak na autostradzie ustawiałem
Uważajcie na nowego eksperta z tagu famemma @RafDan. Kasuje posty które burzą jego dziecięcą wizje świata, tylko po to żeby za chwile płakać że jemu też kasują posty.
Trzeba przyznać, że skóra ma całkiem niezłą izolację, bo gdy ostatnio zacząłem używać Piss Jug'ów to wypycha naplet, a gdy wyciągam słychać i czuć nagły wysys nadatmosfery. #przegryw #nauka #fizyka #pissjug
Komentarz usunięty przez autora
@mega-ubogi-czlowiek: źródło: reklama z Zientarskm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na autostradzie ustawiałem
Komentarz usunięty przez autora