Aktywne Wpisy

WonszEkspert +19
Biorę po 1000zl od każdej z drużyn i słucham, dlaczego ludzie piszą że nagrywający miał pierwszeństwo. (╥﹏╥) mam nadzieję że na światłach “kolizyjnych” nigdy ich nie spotkam. #kierowcy #patologiazewsi

Mr_Przyjemny +587
źródło: temp_file8084767046276324643
Pobierz

- Niech wpadnie cegła przez okno! - wrzucona przez twojego znajomego, albo pozwólcie na to Łobodzie.
- Udawajcie czarowanie i przywoływanie duchów w starej koszuli i niech ktoś specjalnie się w niej podpali (udając że podpalił się od tych świeczek podczas przywoływania niechcący...
- kupcie gaśnicę i zagaście wszystkie świeczki i palącą się osobę, która przywołuje duchy :D
Dorośli bedą mieli bekę z inscenizacji (o ile nie bedziecie hamować w--------a Gosi i jej nie powiecie o tym)
Taka sama ustawka jak Clowny z Koszalina, więc mam w------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozumiesz, że Wykopowi nie chodzi o przywoływanie duchów jako prawdziwe wydarzenie a tylko jako dymy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #heheszki #patostreamy
Bo skoro Daniel robi to po raz trzeci to chyba chce powalczyc o rekord...
Nie robiąc nic za c---a nie zdobędzie rekordu.
Ten post za to widzi pewnie z 500 osób więc jeżeli go odpowiednio wykorzysta to zrobiłby go bez demaskacji, że to fake.
To co napisałeś to już szczyt i każdy to chce ogladać.
Ja po prostu opisałem jak powinno wyglądać "przywoływanie duchów", bo dla mnie to straszne g---o i wolałbym ustawkę, albo gdyby w tym czasie Policja wpadła niż to z------e przywoływanie duchów.
Ja spróboje też cos jutro wymyslec bo mam wolne.
I nie plujcie juz sie do mnie o tamten wpis z pianą w
Przywoływanie to ogólnie g---o, ale gdyby jej powiedzieli aby dobijała się na siłę do drzwi i im przeszkadzała to by pobili ten rekord.
Każdy miał bekę z tego, że Gocha się pruła a Daniel skakał do niej przez drzwi... i jeszcze ktoś dzwonił na domofon.
Lepsze zoorganizowanie i byłby tamtejszy rekord widzów.
Rekord był ok. 66.000 a tamten stream zdobył koło 60k
To akurat było śmieszne."
XD
Przydałby się jakieś karyny też do tej akcji, ten wisnia mi sie wydaje, ze tez by ogarnal razem z baobabem.
Inni pisali tu, że ustawki są złe.
Dlatego odpowiadam, że złe są durne ustawki jak Przywoływanie duchów same w sobie albo szukanie udawanego Clowna Mordercy :D
Gdyby cegła wpadła przez okno. albo na streama wbiegł jakiś BMW przebrany za strażaka z gaśnicą (chociaż w odblaskowej kamizelce).
Każdy i tak by mówił, że ustawka a jednak śmiesznie by było ( ͡° ͜ʖ ͡