Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie wywoływanie duchów to g---o a jak już chcesz żeby wzbudzić mega dymy w czasie wywoływania duchów to weźcie i zainscenizujcie coś śmiesznego i strasznego :D
- Niech wpadnie cegła przez okno! - wrzucona przez twojego znajomego, albo pozwólcie na to Łobodzie.
- Udawajcie czarowanie i przywoływanie duchów w starej koszuli i niech ktoś specjalnie się w niej podpali (udając że podpalił się od tych świeczek podczas przywoływania niechcący...
- kupcie gaśnicę i zagaście wszystkie świeczki i palącą się osobę, która przywołuje duchy :D
Dorośli bedą mieli bekę z inscenizacji (o ile nie bedziecie hamować w--------a Gosi i jej nie powiecie o tym)
Taka sama ustawka jak Clowny z Koszalina, więc mam w------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie rozumiesz, że Wykopowi nie chodzi o przywoływanie duchów jako prawdziwe wydarzenie a tylko jako dymy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #heheszki #patostreamy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frycuq: Tylko tak bedzie w stanie się podniesć i jako tako powalczyć o rekord YouTube na przywoływaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo skoro Daniel robi to po raz trzeci to chyba chce powalczyc o rekord...
Nie robiąc nic za c---a nie zdobędzie rekordu.

Ten post za to widzi pewnie z 500 osób więc jeżeli go odpowiednio wykorzysta to zrobiłby go bez demaskacji, że to fake.
  • Odpowiedz
@qwerty1610: Jak najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To co napisałeś to już szczyt i każdy to chce ogladać.
Ja po prostu opisałem jak powinno wyglądać "przywoływanie duchów", bo dla mnie to straszne g---o i wolałbym ustawkę, albo gdyby w tym czasie Policja wpadła niż to z------e przywoływanie duchów.
  • Odpowiedz
@Balwanek_i_platki_sniegu: Dokladnie, chodzi o ustawione akcje, a czy pobije rekord to wątpie, ale na pewno widzów będzie sporo, ja myslalem zeby sama goha sprobowala cos z tablica porobic, libacje to też odgrzewany kotlet, więc nie pier*olcie. Lepsze to niż stypa. Może wyjdze zajebiscie z humorem, może wyjdzie g---o.
Ja spróboje też cos jutro wymyslec bo mam wolne.
I nie plujcie juz sie do mnie o tamten wpis z pianą w
  • Odpowiedz
@Intheendz: Podczas ostatniego przywoływania zabarykadowali drzwi przed Gochą...
Przywoływanie to ogólnie g---o, ale gdyby jej powiedzieli aby dobijała się na siłę do drzwi i im przeszkadzała to by pobili ten rekord.
Każdy miał bekę z tego, że Gocha się pruła a Daniel skakał do niej przez drzwi... i jeszcze ktoś dzwonił na domofon.
Lepsze zoorganizowanie i byłby tamtejszy rekord widzów.
Rekord był ok. 66.000 a tamten stream zdobył koło 60k
  • Odpowiedz
@Balwanek_i_platki_sniegu: wlanie to pisalem, bo chcialem edytowac post a tu lipa.. "Przy ostatniej próbie wywoływania duchow, goha robiła dymy, ci juz zaczynają a ta sobie siada i nagle je zupke, smaży i mówi, ze nie wyjdzie.
To akurat było śmieszne."
XD

Przydałby się jakieś karyny też do tej akcji, ten wisnia mi sie wydaje, ze tez by ogarnal razem z baobabem.
  • Odpowiedz
@Intheendz: no wiem o tym :P
Inni pisali tu, że ustawki są złe.
Dlatego odpowiadam, że złe są durne ustawki jak Przywoływanie duchów same w sobie albo szukanie udawanego Clowna Mordercy :D
Gdyby cegła wpadła przez okno. albo na streama wbiegł jakiś BMW przebrany za strażaka z gaśnicą (chociaż w odblaskowej kamizelce).
Każdy i tak by mówił, że ustawka a jednak śmiesznie by było ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Balwanek_i_platki_sniegu: Duchy to tylko taka przykrywka normalnie wywoluja duchy, i nagle policja np wchodzi ( oczywiscie przebrani )wbijaja do salonu i sie pytają co tu się wyprawia panie zwierznyski, w tym czasie goha wpada w szal krzyczy na jace szukaja tabaki, jajeczko w okno nagle jeblo,+ nagle coś sie podpalilo świeczka spadla i podpalila jakąś szmatę albo kartkę gruby by biegł po miske z wodą i rozne takie akcje. Jak
  • Odpowiedz