Aktywne Wpisy

Plotkova99 +194
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +98
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda

źródło: comment_U3nC45ETx89Xe5pQlFttF1nvsgjzACYn.jpg
PobierzNajwiększym problemem tych filmów jest po prostu masowa eksploatacja tematu aż do porzygu. W fazie pierwszej w ciągu czterech lat mieliśmy całe sześć filmów, z czego tylko jeden sequel. Ewentualnie dwa, jeśli pierwszych Avengers uznamy za sequel.
W drugiej fazie w ciągu dwóch lat mieliśmy sześć filmów, z czego trzy (lub cztery - jeśli liczyć Avengers:
Ok niepotrzebnie traciłem czas na czytanie.:)
Można się oczywiście wielu rzeczy czepiać, ale to nie będzie aż tak złe jak Black Widow mówiąca do Hawkeye'a
Dobra postawiłeś hipotezę. Każdy ma swój gust, ale nie ma możliwości by ktoś powiedział że Batman & Robin jest lepszy od np The Dark Knight. Mimo że ten pierwszy film lubi to widzi co tam się że tak powiem odjaniepawla.
Zacznijmy od podstaw. Poprzez "odbija" miałem na myśli "dlaczego Batmanowi przyszło do głowy, żeby zabić Supermana".
Batmanowi zdarzyło się zabijać. I to w głównym timeline'nie (https://comicvine.gamespot.com/images/1300-2851428/). Już nawet nie wspomnę o alternatywnych uniwersach. Tak jak napisałeś - zależy od interpretacji. A skoro już "nie zmienia się podstaw" to powinieneś się zastanowić, dlaczego tak mocno odmieniono np. Zemo. A to tylko w Civil War, bo już Thor z MCU niewiele wspólnego ma z charakteru z wyniosłym Thorem z komiksów.
No i tutaj dochodzimy do jednej rzeczy - jak zauważyłeś w BvS nie wszystko jest powiedziane wprost. Czasami też takie pośrednie wyjaśnienia następują po zdarzeniach. W tym przypadku - po prostu widać, że Affleck jest już zmęczony walką z przestępczością i nie jest tym Batmanem którego znamy z komiksów. Dodatkowo masz też pokazany strój Robina, jako wskazówka, że owy Bruce Wayne już wiele
@angor86: Iron man 3 bił beznadziejnego drugą część a DW miał taki sam poziom co pierwsza słaba część.
@angor86: Tego filmu nawet nikt nie zauważył a do CW większość widzów nawet nie wiedziała że tak postać się pojawiła xD
Jeśli już bawimy się w żarty ma takim poziomie to atakiem na rozum i godność człowieka jest twój styl pisania i nienawiść do poprawnej