zamowilem assc z marcowego dropu, usps dostarczył przesyłkę do warszawy ale nie mam pojęcia kto ją teraz ma, bo jest nierejestrowana, można jakoś zmienić adres przesyłki? zapomniałem podać numeru bramy i domu :( #streetwear #tracking
@jakisrandomx: jeżeli na paczce są jakieś twoje dane kontaktowe i kod pocztowy to kurier jest w stanie się z tobą skontaktować i dopytać o adres. możesz też udać się na pocztę i po prostu powiedzieć jak wygląda sytuacja, jak trafi ci się ktoś ogarnięty za ladą to może pomoże.
@ZnudzonyInternauta: no tak ale znajomi mówią, że pewnie na pocztę dali najbliższą a tam max 2tygodnie i odsylaja do nadawcy, jutro właśnie idę na pocztę, jak nie będzie to po paczce chyba bo do neeka to nie ma co pisac nawet :(
@ZnudzonyInternauta: byłem dzisiaj w każdej poczcie we Wrocławiu obok ulicy z przesylki, wszędzie pusto i każdy powiedział, że na paczce zwykle nie ma numeru telefonu + nie mają obowiązku do mnie dzwonić, powiedzieli, że pewnie już w drodze do nadawcy
@ZnudzonyInternauta: a która poczta ci dostarczyła, bo z tego co kojarzę to też zamawiales, zawsze od assc odbiera poczta polska? Może skontaktowac się z dhl
#streetwear #tracking
Komentarz usunięty przez autora