Aktywne Wpisy
kinkykylie +753
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +105
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
tydzień temu jeszcze było ok, w zasadzie się #!$%@?ło jak go umyłem chusteczkami nawilżanymi bo rama pod spodem cała w błocie była, przekładnie, łańcuch itd były czyste nic nie ruszałem
rower nowy bo ledwo 200km zrobiłem
miał ktoś coś takiego? Da rade zrobić to nie kupując połowy nowych części bo nie widzi mi się tyle hajsu wydawać
Jeżdźę raczej spokojnie po asfalcie i szutrowych dróżkach więc warunków ekstremalnych nie ma
#rower #mtb #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Jeżeli to pierwsze to regulacja. Nosy rower, linki się rozciągają.
kurna już się bałem że coś z przerzutką a nowego deore nie widzi mi się kupować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na pierwszy rzut oka nie widać że coś jest nie tak ale jak rower się obróci kołami do góry i się przyjrzy to troszeczkę jest scentrowane ok 1-2mm.
Było ustawiane jakoś 50-70km temu
Tylną obręcz już trochę odbiłem i jest lekko skrzywiona bo za słabo napompowane było koło a ja lekki nie jestem i na krawężnik mi się
na poprzednim rowerze nigdy nie centrowałem koła, nigdy nie był w serwisie i jeździł kilka lat, drogi też nie był
a ten? Koła już mi raz musieli ustawiać, teraz ten łańcuch no ch*j mnie strzeli zaraz
Jednak martwi mnie tylne koło gdzie obręcz jest lekko wygięta troszkę bardziej widać to bicie ale też tylko z bardzo bliskiego bliska :D
Ogólnie w serwisie mi powiedzieli ze tego nie da się naprawić tylko obręcz wymienić ale jak chcę to mogę spokojnie na tym jeździć