Wpis z mikrobloga

Podchodziłam do nich jak pies do jeża, miałam wieeelkie oczekiwania i bałam się że im nie sprostają aleee..... Są genialne! Smażone skórki wieprzowe! Suszyłam wczoraj, teraz szybka próba, jutro będę robić więcej, doprawiać, robić zdjęcia i wrzucę przepis. No i kompletnie nowe możliwości przede mną. Zmielone podobno świetnie nadają się na panierki i jako zamiennik bułki tartej. Dawno się tak nie jarałam przepisem :D Są praco i czasochłonne ale warte każdej minutki :)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
c.....i - Podchodziłam do nich jak pies do jeża, miałam wieeelkie oczekiwania i bałam...

źródło: comment_frfjoV9y2BsoWPjsf61Fc6GUndkHjJ2R.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@chixi: nice, z niecierpliwością czekam na przepis, mirek @Mikrosoft podobno też ma zamiar je zrobić. Ciekawe za ile lat pojawią się one w jakichś lidlach czy biedronkach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@jurabos xD
@paprykarzszczecinski1 nie słyszałam o niczym dobrym ze szczura ;) jestem z tej frakcji, która uważa że jak już zabijamy zwierzęta to nie powinniśmy niczego marnować. Serio bardziej dziwne jest jedzenie skóry niż flaków? ))¯_(ツ)_/¯
@dumpmuzgu Nie ma i kompletnie nie rozumiem dlaczego. Widziałam jakieś archiwalne aukcje na allegro ale za straszne pieniądze.
@skenay jutro będzie bo dzisiaj caaaały dzień na rowerach
@misja_ratunkowa jutro jutro, wołać?
@globbi opiszę wszystko :)
  • Odpowiedz