Aktywne Wpisy
Chłopak z moich okolic, nie jest to laska, która w ciągu tygodnia zbierze 2 miliony złotych, ale młody chłopak, którego poraził prąd.
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew
dawid-hopek +72
#chwalesie #gdansk #mieszkanie
@RobertKowalski: od momentu podpisania umowy. Mieszkanie nigdy nie jest banku, nie wiem skąd to przeświadczenie :)
Komentarz usunięty przez autora
6250zł/m
@niewieszocb: Gdzie? Na parkingach?
Nie bój nic, na słoneczej działa bardzo skuteczny patrol osiedlowy który w trymiga wzywa straż miejską. nikt ani myśli o parkowaniu poza wydzielonymi miejscami :)
Nawet jest podpisana umowa ze strażą miejską i mogą reagować.
I to celowo robyg zrobił te zabudowania tak gęsto, bo wiadomo - jest z tego większa kasa :)
Rozumiem Twój tok myślenia i sie 100% zgadzam że byłoby spoko gdyby goście mogliby wszędzie parkować- problem sie zaczyna w momencie, że gdy pozwolisz gościom i rodzinie, zacznei tak robić 10-20% osiedla. Been there done
Wokół W1/W2 będą też płatne miejsca naziemne dla mieszkańców albo chociaż parkingowe do sklepów?
@niewieszocb: 99% że nie, mieliśmy proponowane wyłącznie garażowe i mówiono nam że nie ma miejsc naziemnych. Sklepowe - nie wiem :)
Jak szedłem kupować to całe -2 było wolne, więc nie zdziwiłbym się gdyby się tam zaopatrywało całe osiedle! -1 wykupione tak w połowie.
I brak możliwości wykupu dwóch miejsc na raz - więc NA PEWNO coś