Aktywne Wpisy
WielkiNos +232
lagomorph +510
Macie jakieś sytuacje zapamiętane, które jak byliście mali nie wydawały się niczym dziwnym, natomiast dzisiaj jak o nich myślicie to macie takie wtf? No ja mam więc się podzielę.
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Głównie chodzę w zestawie koszula marynarka chinosy, ale różowy namawiał na trochę luzniejszą stylówkę na wiosnę/lato.
Rozumiem hejt na takie człapaki stąd chciałem takie najbardziej stonowane ale jednak w tym młodzieńczym nurcie xD (dziad here)
Kupiłem dla różowego takie same, bo jej się kiedyś podobało jak parka miała pasujące butki :D ciekawe co powie...
#buty #modameska i chyba trochę #streetwear nawet?
@Jarczur: buty nawet spoko, ale zacytowany fragment mnie osłabił.
Cumplu! Ona chce ciebie ujarzmić! Chce żebyś był jej psiapsiółką - takom kupelom siostrom bliźniaczkom
A ty masz być facetem! Mieć swoje zdanie! Macie się dopełniać w związku a nie być kopią samych siebie.
Potraktuj to jak heheszki, albo na poważnie. Ja za ciebie życia nie przeżyję.
@cgyp nie da się ukryć :D
@wzor_fizyczny no mam nadzieję
@NieZegnamSieWoleWitac: ale? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@caos: takie buty są w #!$%@? wygodne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jarczur: trudno, aby były mniej
Komentarz usunięty przez autora