Wpis z mikrobloga

  • 155
@Lifelike kiedy to wszystko się działo? masz może jakieś artykuły, które opowiadaja o calych tych procesach, w których doszli do poszczegolnych wariantów kapuchy?
  • Odpowiedz
@Lifelike: Czyli to dlatego w sumie wszystko smakuje bardzo podobnie. Czasami jąk się kupi dobrego młodego brokuła to na surowo smakuje jak kalarepka. Głąb dobrej kapusty tez smakuje jak kalarepka. I młody kalafior na surowo tez czasem ma smak kalarepki
  • Odpowiedz
@budus2: Kalarepa jest zajebista. Moja babcia na swojej działce miała kiedyś kalarepę, wyrywałem to gówno razem z glebą, płukałem pod kranem, kroiłem w plasterki, soliłem i żarłem.

Ale potem odkryłem McDonald's i kalarepę z działki #!$%@? strzelił, bo jednak McRoyal lepszy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz