Aktywne Wpisy

qaluhilak +191
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja

silnikAtrakcyjny +171
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy ty właśnie sugerujesz, że naturalna i nieświadoma reakcja (tj. popatrzenie się, jeśli coś wydaje się nam atrakcyjna) to #!$%@? na równi ze świadomym robieniem ludziom zdjęć z ukrycia? To tak, jakby powiedzieć, że jak ci stanie na widok ładnej dziewczyny, to jesteś równie #!$%@? co gość, który tę pannę chwilę później zgwałcił xD
@anihilatus89: nie większość, tylko część zjebów. Teraz dodatkowo połączonych tagiem xD
@anihilatus89: żyj w swoim świecie dalej xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Tu o atencje chodzi? Jeśli tak, to właśnie ją dostają, nie?
#!$%@?ąc od tego co napisałem, (żeby nie było), osobiście nie popieram robienie zdjęć dziewczyną, jeśli na to nie wyraziły zgody.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po co się tak ubrała ? Na górze czekał na nią chłopak, a raczej kandydat na chłopaka, na wizus taki wyluzowany elo ziomek, pewnie chciała mu zaimponować.
@anihilatus89: Zawsze uważali za #!$%@?ów gości, którzy odwalają coś takiego, po prostu wcześniej nie wstawiano tego na wykop, to co mieli komentować?
Komentarz usunięty przez autora
Ale z drugiej strony, jako facet czy kiedyś ojciec takiej dziewczyny - absolutnie bym zabronił (bo wiem jak myślą faceci)