Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@iAmTS:

równie #!$%@?, zgadzam się.

Czy ty właśnie sugerujesz, że naturalna i nieświadoma reakcja (tj. popatrzenie się, jeśli coś wydaje się nam atrakcyjna) to #!$%@? na równi ze świadomym robieniem ludziom zdjęć z ukrycia? To tak, jakby powiedzieć, że jak ci stanie na widok ładnej dziewczyny, to jesteś równie #!$%@? co gość, który tę pannę chwilę później zgwałcił xD
@kejterr Nie rozumiem po cholerę niektóre dziewczyny ubierają się właśnie w taki "wyzywający" sposób, gdzie widać pół tyłka, a często i więcej. I bardzo dobrze o tym wiedzą.

Tu o atencje chodzi? Jeśli tak, to właśnie ją dostają, nie?

#!$%@?ąc od tego co napisałem, (żeby nie było), osobiście nie popieram robienie zdjęć dziewczyną, jeśli na to nie wyraziły zgody.
Jak ja ją ujrzałem, na wysokości mojej twarzy gdy wchodziła po schodach, życie od razu stało się piękniejsze...lubię wracać w myślach do tej pięknej chwili :)

Po co się tak ubrała ? Na górze czekał na nią chłopak, a raczej kandydat na chłopaka, na wizus taki wyluzowany elo ziomek, pewnie chciała mu zaimponować.
@sil3nt: #!$%@? następny maturzysta z polskiego. Nie, mówię o zdjęciach, że to już wyższy poziom, ale na pewno nie patrzenie. Poza tym założe się, że patrzenie to ona chciała wywołać. Nikt tak by się nie ubrał nie wiedząc o tym.
@pasztet_w_lasce: zależy, odpowiem tylko za siebie - część mnie, ta pierwotna, odpowiadająca za instynkt samca czuje się rozbudzona, od razu krew krąży szybciej a myśli biegną tylko w jednym kierunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale z drugiej strony, jako facet czy kiedyś ojciec takiej dziewczyny - absolutnie bym zabronił (bo wiem jak myślą faceci)
@pasztet_w_lasce: kiedyś nie lubiłem jak się moją dziewczyna ubierała wyzywająco. Teraz, jak jest moją Żoną i matką mojego dziecka to jakoś to polubiłem ( ͡º ͜ʖ͡º) choć fakt, ta ze zdjęcia idzie po bandzie.