Aktywne Wpisy

6poziomprokrastynacji +1231
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli

źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1579
stop żaby czas

źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz
#rowerowyrownik a także witam serdecznie klubowiczów #wykoptribanclub #pokazrower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsze testy i już jestem zakochany w jeździe na rowerze (ʘ‿ʘ)
Czego się dowiedziałem po pierwszych 30 km:
- d--a boli nawet z wkładką(spodenki 4F z wkładką)
- jazda pod wiatr nie należy do najprzyjemniejszych
- jazda z wiatrem mniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam na razie zielonego pojęcia o rowerach, ale po pierwszej przejażdżce jest fajniej niż myślałem!
Lepsze gacie dużo zmieniają czy jednak lepsze siedzisko? Mam w planach dłuższe wyjazdy, a taki godzinny daje po...dupie( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WPWpGUah9V5RXPO7t3OCTvu0wq0ai5tz.jpg
Pobierzźródło: comment_7wlhftYuzbz1svYfYBgAlZazGqiq6yaY.jpg
Pobierz@iamsearchingforthetruth: Może spróbuj delikatnie obniżyć siodełko. Ja jak ustawię sobie za wysoko to też tyłek potrafi powiedzieć, że jednak coś mu nie gra.
Jednak dupe trzeba przyzwyczaic, to jest najwazniejsze. Jak po kilku tygodniach nie przejdzie to moze wtedy cos mysl.