Aktywne Wpisy
MrBeast +515
Borealny +75
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Widzialem Holka reklamujacego jakis syf od K2
- 5 lat gwarancji
- zero rys
- co jeszcze
O jezu jak prychlem!
Coraz częściej pytacie sie mnie co sadze o ceramice na aucie, ok jeżeli bedzie zainteresowanie zrobię wpic "cala prawda o ceramice".
Osobiście nie jestem fanem ceramiki i nigdy chyba nie bede. Nie jest to takze produkt dla wszystkich.
Umowmy sie tak, bedzie kilka plusów, zrobię wpis, na chwile obecna delektuje sie widokiem jutrzejszego projektu.
#motoryzacja #carboners no i beka z K2
Oczywiście dochodzi kwestia mycia-slabe środki mogą bardzo szybko zniszczyć ceramikę. Jeszcze kwestia konserwacji. Raz na rok pasuje ją wykonać co też jest dodatkowym kosztem.
A5 kupione gdzieś tam koło Oszlo
świeciło się jak psu jajca, lakoer jak lustro przez kilka miesięcy,
coś pięknego, efekt trwał miesiącami, a mało dbania przez kilka miesięcy z mojej strony
brud się nie trzymał, tylko szyba przednia smużyła lekko w deszczu
widziałem rachunek: 2700kr czy jakoś tak.
jak na trwałość i jakość efektu to prawie warto
#januszedetailingu
poczytałem ten tag żeby się czegoś dowiedzieć
Wiec ja Ciebie prosze.
A o A5 sie nie wypowiem bo nie widzialem.
masz rację, zwracam honor
pierdoonij jakieś AmA plus how to,
-jak ci się chce ofkors
serio ciekawe wpisy masz,
mega auta,
ale #!$%@? pytaniami i to psuje odbiór
temat nośny, nawet wyjatkowo- zapowiedzi wpisów maja mnóstwo plusów.
temat dodatkowo na czasie bo ciepło, a są tacy jak ja ludki, czy to maluch czy porsze to chcą popucować troche choćby dla satysfakcji własnej
auto tak jak na załączonym obrazku wygladało przez
@Paviarotti: poczytam trochę o tym, czyli efekt będzie bardzo dobry i trwały jeśli dodatkowo wcześniej podgrzeje te plastiki opalarką a potem polytrol?