Wpis z mikrobloga

jak ten telefon? daje radę? Chce zmienić moją moto x play na coś nowszegoi nie wiem czy brać #mia1 czy czekać na #mia2
pochwalcie się jakie zdjęcia robi telefon, bo to jest dla mnie najważniejsze, zaraz później jest czas pracy na jednym ładowaniu i brak lagów
#mia1 #android
  • 6
@qwelukasz: A to wszedł do jakiejś dystrybucji już? BTW chyba Nokia 7+ wypada w cholerę ciekawiej od mia2 - a może tylko ja tak myślę.
Mi a1 miałem dwa tygodnie - lagów praktycznie brak, aparat to tak średnio bym powiedział(może patrzę przez pryzmat mi6, iphone 7 czy OnePlus 5T który mam teraz?) Na jednym ładowaniu pracuje spokojnie dzień. Choć to zależy jak kto korzysta z telefonu. W moim przypadku ogranicza się
@qwelukasz Posiadam miA1 od grudnia. Ogólnie jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o działanie i szybkość reakcji telefonu. Kupiłem go z polskiej dystrybucji za 900 zł i myślę, że nie mogłem lepiej wybrać. Uważam, że czysty android naprawdę daje radę. Jeśli brakuje Ci wodotrysków to zawsze możesz ściągnąć jakiś launcher. Od grudnia może złapał mi jedną ścinkę przez którą musiałem go wyłączyć i włączyć. Z tego co zauważyłem, czasem nie łapie czytnik linii
@Domisz: dzieki - poczekam też na premierę mi A2 i zobacze co zaoferuje tamten aparat. Jeśli będzie jeszcze lepiej to chyba się na niego zdecyduje, jeśli nie to pewnie na coś lepszego