Aktywne Wpisy
Viado +477
Grzegorz Braun - największy CHAD polskiej polityki. Opluwany, wyśmiewany i prześladowany za swoje poglądy przez fajnopolackie lewactwo. Pomimo tego zawsze jest stały i konsekwentny w swoich poglądach i twardo walczy o Polską rację stanu.
Podczas plandemii jako jedyny polityk bronił polaków przed przymusowymi szprycami, segragecją oraz bronił praw protestujących przed policją.
Szanujesz, plusujesz!
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #sejm #polityka
Podczas plandemii jako jedyny polityk bronił polaków przed przymusowymi szprycami, segragecją oraz bronił praw protestujących przed policją.
Szanujesz, plusujesz!
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpisu #sejm #polityka
panbartosz +1968
Dziś wybrałem się do dentystki na higienizację, przed wizytą myślę sobie "w sumie spoko już raz byłem to 30min i po sprawie, nie powinno być jakichś nieprzyjemności". Na wizycie przekonałem się jak ku*wa się grubo pomyliłem. Podczas czyszczenia i polerowania zębów dentystka ukuła mnie w niemalże każde dziąsło. Spoko, jakoś to przeżyję. Tylko że po zabiegu mi powiedziała że krwawią mi dziąsła(co wcześniej się nigdy nie zdarzało) i przez 15min tłumaczyła mi jak mam poprawnie myć zęby żeby ów krwawienie ustało. Najgorsze jest to że za tą wizytę zapłaciłem jeb*ne 260 zł...
Takie zażenowanie trzeba rozchodzić...
@Pedro2137: chyba jesteś jakiś zwariowany xD skuteczne czyszczenie kamienia w szczególności obejmuje czyszczenie szyjek pod dziąsłem - tam gdzie szczoteczka nie sięgnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe jak ci pierwszy raz super wyczyścili xD
@Pedro2137: ło panie, ja mam za 120 i przegląd gratis ( ಠ_ಠ)