Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tą aplikacją #ing. Miałem tylko jedno powiadomienie przy uruchomieniu kredytu, że przyszedł przelew i wyszedł. Od tamtej pory jak ja płacę karta albo dostaje przelew to nie mam żadnych powiadomień. Tak samo po wejściu w aplikację nie mam ikony #blik więc nie mogę nim płacić. W bankmillennium wszystko działało :c
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drwxr Jeżeli w ustawieniach telefonu- Dane i ustawienia/Aplikacja mobilna/Notyfikacje-Zarządzaj masz zaznaczony rachunek i kartę prosimy, przeinstaluj aplikację. Jeżeli to nie pomoże - skontaktuj się z nami 32 357 00 10.
Co do BLIKA - jeżeli masz na myśli to, że nie pojawia się ta opcja przez zalogowaniem - kliknij opcję: Dodaj skrót.
W aplikacji po zalogowaniu znajdziesz opcję BLIK, gdy wybierzesz: Karty i płatności telefonem/Płatności BLIK.
Jeżeli ta funkcja nie wyświetla
  • Odpowiedz
@drwxr Kliknij jeszcze w ikonę koła zębatego po zalogowaniu. Na samym dole wybierz opcję: Usługa BLIK i sprawdź, czy masz ją włączoną. Jeżeli tak - skontaktuj się z nami telefonicznie. Możesz też napisać do nas w obu sprawach przez usługę Moje ING - zakładka Wiadomości. Dołącz zrzut ekranu, który obrazuje brak tej funkcji.
  • Odpowiedz