Aktywne Wpisy
Stichija 0
Co wy w głowach macie?
Napalone_Okno +52
Dzisiaj jest 31 Sierpnia są moje urodziny 21sze. Jak do tej pory życzenia dostałem tylko od was koljedzy. Dziękuję. Dla chłopa to wiele znaczy... Nikt w realu mi życzeń nie złożył jak narazie. Pewnie jutro rodzice złoża życzenia jak wstanę. Oby ten dzień był dobry dla chłopa. A teraz idę spać. Aby naładować baterie. #przegryw #urodziny #niewiemjaktootagowac #apustaja
#motocykle #motocykl
1. Jeździć na takim jak jest, zależy od tego jak ta blokada była zakładana, ale jak sam wiesz OC będzie w razie czego robić mocne problemy
2. Jedziesz do mechnika-nowa blokada-hamownia-rzeczoznawca-oskp i jakieś 700zł nie Twoje
3. Ewentualnie mozesz tylko mechnik i hamownia ale to też ryzykowne. Imho głupotą jest blokować moto tylko dla papierka i potem i tak
@Tiazz: Nie jestem pewien czy tutaj roli nie odegra niezgodność dat, ale zawsze mogę skłamać, że musiałem wymienić element na którym była blokada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yonda44: Mechanik i hamownia
@cysterna: chyba tylko jak nie miałby prawka na pełną moc?
Swoją drogą - przez skomplikowanie procesu odkręcania złej mocy w dowodzie mi się tego robić nie chce…
Swoją drogą - tak samo (nie)działa to w Niemczech. Kupiłem tam dwa motocykle, oba mają 35kW w papierach…
Z resztą - znaleźć na Ebayu hajkę z 24kW to nie problem