Wpis z mikrobloga

Cześć

Ważę 59-60 kilo, 180 wzrostu, tkana tłuszczowa 9%, tkanka mięśniowa 75% masy ciała (trochę w to nie wierzę ale na badaniu tak wyszło) Sport uprawiam regularnie trzy razy w tygodniu, trening kondycyjny z elementami siłowymi (sporty walki) i do tego 30 minut basenu szkolnego z którego korzystam w pełni. Chciałbym przybrać na wadzę, nw teraz tylko jak, iść do dietetyka? Jakieś białko jeść? Jakaś specjalna dieta? Nie mam totalnie pojęcia jak się za to zabrać.

#mirkokoksy #silownia #dieta #dietetyka
  • 13
@urak666 nie no rano dwie potem w szkole dwie w porywach do trzech jak mam trening to jakiś baton przed potem obiad w domu porządny kolacja kolejne kanapeczki albo coś innego i jeszcze przed spaniem jajeczniczka z fasolą
@Norman_Prajs mlody jesteś, ja w liceum miałem tak samo, a teraz w drugą stronę muszę się starać xD policz sobie przez kilka dni wszystko co jesz, makro i kalorie i zobaczysz ile faktycznie zjadasz
@ChoNoTu Haha coś w tym jest. Sam jak zaczynałem to podobnie ważyłem i myślałem że no kurde przecież tyle jem. Jak zacząłem liczyc to lekko ponad 2k było takze tego ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Norman_Prajs Ściągnij sobie fitau na telefon i zacznij wpisywać co jesz. Tam od razu masz wbudowane kalkulator zapotrzebowania jak co. Nic tylko #!$%@?ć