Aktywne Wpisy
zenek-stefan1 +278
Ale się szambo na dziewczynę wylało w komentarzach, tylko dlatego, że zrobiła to co uważała za słuszne i dla niej ważne. Że jak to tak, jak można sobie robić co się chce i posiadać wyższe wartości, takie jak wiara. Że lepiej tylko żreć, srać i pisać coś o ludziku na chmurcę, bo to takie zabawne jest. Ależ ci gimbo ateiści muszą mieć, puste i smutne życie. Ale nawet mi ich nie żal
Myślę że putin jest im starszy tym bardziej grozniejszy.
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ważę 59-60 kilo, 180 wzrostu, tkana tłuszczowa 9%, tkanka mięśniowa 75% masy ciała (trochę w to nie wierzę ale na badaniu tak wyszło) Sport uprawiam regularnie trzy razy w tygodniu, trening kondycyjny z elementami siłowymi (sporty walki) i do tego 30 minut basenu szkolnego z którego korzystam w pełni. Chciałbym przybrać na wadzę, nw teraz tylko jak, iść do dietetyka? Jakieś białko jeść? Jakaś specjalna dieta? Nie mam totalnie pojęcia jak się za to zabrać.
#mirkokoksy #silownia #dieta #dietetyka
Komentarz usunięty przez autora
@sucharplayer Budowa atletyczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadze podobny tryb zycia i #!$%@? wszystko jak leci nic mi to nie daje dlatego na obozie w wakacje dietetyk mi cos rozpisze
#!$%@? wszystkiego raczej ci nic nie da powinienes miec diete
@JudaszowyBudyn: rozpisz co i ile dziennie jesz, bo zawsze tak piszecie, a przychodzi co do czego to wychodzi 1500kcal dx
@Norman_Prajs Ściągnij sobie fitau na telefon i zacznij wpisywać co jesz. Tam od razu masz wbudowane kalkulator zapotrzebowania jak co. Nic tylko #!$%@?ć