Wpis z mikrobloga

Podczas ostatniego AMA padła propozycja aby przyznać Jędrkowi odznaczenie „człowiek legenda”. Odznaczenie to przyznajemy osobom, które zapisały się w historii Wykopu. Chcecie aby Jędrek został wykopowym człowiekiem legendą? :-)
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: Czy ma znaczenie to, że odznaczenie powinno być przyznawane tym, którzy naprawdę wykopu używają, czy jedynie okazionalnie? Bo w takim wypadku, no sorry. Jeśli Jędrek będzie z nami tutaj częściej - czemu nie :)
  • Odpowiedz
z resztą mnie to j---e. Dajcie mu ten znaczek. Tylko za rok czy dwa jak ktoś nowy zapyta kto to jest jędrek i czym zasłynął to będziecie musieli odpowiedzieć: E taki jeden co zrobił AMA.
  • Odpowiedz
@Elfik32: O kurcze, jak pytałem za co mógłbym dostać "banana", to powiedzieliście mi, że tylko za multikonta. Chciałbym "banana" bo ksywka zobowiązuje, a multikont mi się nie chce robić. buu.
  • Odpowiedz
Chcecie aby Jędrek został wykopowym człowiekiem legendą? :-)

@wykop: @Elfik32: Nie. Dziwne pytanie. Człowiek jest bardzo ciekawą osobą, ma wielką wiedzę, pasję, opowiada tak, że się chce go słuchać, ale z wykopem ma tyle wspólnego co ekipa The Voice of Poland czy tam inne Must Be the Music, z którymi było kiedyś AMA.

Zresztą, to jest obojętne co zrobicie, to tylko ikonka. Szacunek wykopowiczów już zdobył.
  • Odpowiedz