Wpis z mikrobloga

@raven4444: +, pograłem w TORa miesiąc i to tak gówniana gra że masakra. Połącz wady zwykłych RPG z wadami MMO a wszystkie zalety wyjeb do kosza i wyjdzie z tego TOR.
@Pherun:

Odpowiem za nich. Było mega dużo błędów, nie było wyszukiwarki graczy do kontentu grupowego, no i mala ilość graczy po pewnym czasie. Naprawili. dodali nowe rzeczy, połączyli serwery.

Jeśli lubisz dobrze opowiedzianą historie to warto w to zagrać.
@Pherun: Brałem udział w betach i one utwierdziły mnie że ta gra to nieporozumienie. Czysta kopia WoWa w świecie SW, nie ma endgame, zrobisz fabułę i dziękuję do widzenia. Może miałaby jakiś sens ta gra tak ze 4-5 lat temu ale nie teraz, po prostu ma starożytną mechanikę no i jest nudna jak cholera, WoW już mnie więcej dawał rozrywki a nie przepadam za nim. Wystarczy też spojrzeć na ostatnie statystyki
@Pherun: Wyobraź sobie KotORa z praktycznie całkowicie wyciętymi dialogami, wyciętymi możliwościami decyzji, uproszczoną na maksa fabuła, a za to z dodanymi 20oma potworami na każdy metr kwadratowy które musisz klepać po 10h żeby nabijać levele. A, czy wspomniałem że wszystkie zadania poboczne są według schematu "zniszcz 25 robotów i 5 budynków"? Dodaj do tego możliwośc kooperacji z innymi graczami i 4 małe arenki gdzie możesz bawić się w maksymalnie uproszczone i