Wpis z mikrobloga

Witam Wykopowiczów.
Chciałem poruszyć temat Youtubera'a/Stream'era, Michała "Boxdela" Barona.
Dokładnie chodzi mi o to, że jego cała kariera na yt, opierała się na tym, żeby zarobić tylko kosmiczne pieniądze. Co mu się udało.
Zbierał lajki, jaki to mówił:"Dla Zasięgu". Obiecywał, że po wbiciu x kciuków w górę, nagra dany materiał. Do tej pory nie ma sporo takich filmów(jak chyba w ogóle z obiecanych). Do tego akcja z Vanessą. Podejmuje się zebrania ogromnej kwoty. I zebrał naprawdę sporą sumę dla tej dziewczynki, ale co z tego że potem okazuje się, że przekazał tylko połowę. A to nie są grosze. Nie wiem czy mu jeszcze brakuje pomiędzy czy co. A jeszcze się chwalił, że w firmie Codwise zarabia ponad 7k, za prowadzenie samego kanału na yt.
Naprawdę tego nie rozumiem.
To Daniel Magical, robi tylko swoje i ma wy***ane we wszystko. Nie bawi się w coś co potem nie ogarnia. Najgłupszy przykład.
A ten płacz bombela stream'ie? że cały świat się uwziął na niego.Akurat wiemy, jak dużo jest aktorów na youtube. Michałku kłamstwo krótkie nogi ma, i wszystko szybko wyjdzie na jaw. A z Internetem, wykopem lepiej nie zadzierać.

Pozdrawiam Wykop.

#boxdel #patostream #youtube #wykop #polskiyt
  • 1