Wpis z mikrobloga

Najlepszy w tego tagu jest @Rihter - mistrz porad inwestycyjnych, guru krypto. Bardzo szanowany w środowisku inwestor i milioner zarazem. A prywatnie Janusz, ciułacz i naganiacz, wykorzystujący emocje słabych inwestorów, bo jak kurs spadnie o 40% w ciągu 2 tygodni to jest wg. niego tragedia i nie warto było inwestować, nawet skoro po pół roku kurs wybije w górę 500%. Panie... daj pan spokój, bo nie wiesz pan jak to się robi.
#lisk
  • 8
  • Odpowiedz
  • 0
@SebastianSynJanuszaIGrazyny Seeeeba! Tak mi Ciebie brakowało. Już wiesz które fundusze dumpuja cenę liska? Tyle czasu Cię nie było na tagu, a ja mam Ci tyle do opowiedzenia.. Ostatnio jak mnie zwyzywałeś od palantów i frajerów i powiedziałeś że muszę być idiotą żeby sądzić że cena liska spadnie kiedykolwiek do 40 zł to ja czekałem cierpliwie i kupiłem poniżej 30zl :) Stary kupiłem tyle samo lisków za mniej niż 1/3 ceny sprzed
  • Odpowiedz
  • 0
@K021 haa dzieki ze mi o tym przypomniales. Funduszeee zanizaja cene liska... i z takimi debilami ja tu musze siedziec na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Rihter Widać kazda krypto musi mieć swojego Pawlo, z tym że o ile Pawlo ma jakąś wiedzę to ten turbo debil tutaj rzuca tylko pustymi frazesami. Ale podziwiam go że pomimo tego że większość ludzi go jedzie to on dalej wrzuca swoje wysrywy. Człowiek z zajebiście silna psychiką widać :)
  • Odpowiedz
  • 0
@kryptomaniakk Nic takiego nie napisalem. Napisalem tylko ze bedzie krotkie wybicie i mozliwy dalszy spadek. Nigdy nikomu bezposrednio nie radzilem w sprawie kupna czy sprzedazy.
  • Odpowiedz