Po pierwszym dniu #pracbaza: prysznic, kolacja, 2 godzinki śmiesznych kotków w internecie, kimono. (╯°□°)╯︵┻━┻ Jak żyć? Było bardziej niż spoko, ale jak się okazuje: średnia krajowa nie bierze się znikąd. Nie ma nicnierobienia jak u @azetka.
@Jeziorsquier: A g---o. Nie wierzę, że ma pracę ściśle związaną ze swoją pasją. Ja mam, a w związku z tym konkretne profity. Coś jakbyś był "petrolheadem", pracował dla BMW Group i mógł sobie wziąć na raty 0% jakieś BMW M5 po cenie kosztów jego produkcji.
BTW: wczoraj w trakcie pracy ktoś do mnie dzwonił. Ale za krótko i nie odebrałam. W domu okazało się, że to był inny, podobny pracodawca.
@Jeziorsquier: Ja mam już świetną figurę i będzie jeszcze lepsza, a co u tamtej, jeśli w pracy tylko siedzi i nic nie robi? Pewnie po niej idzie biegać, nie? XD
@Nick_Login no nie! Co to za wywoływanie mnie, a potem obgadywanie? Też mam świetną figurę ( ͡°ʖ̯͡°) A poza tym, ogółem to jestem zadowolona ze ścieżki swojej kariery, i na pewno nie zamieniłabym
@Nick_Login: zależy jeszcze jakie miasto ale ogólnie na pierwszą pracę z możliwością awansu czy tam podwyżki to jest dobrze :) kobiety trenują facetów? :D
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Jak żyć? Było bardziej niż spoko, ale jak się okazuje: średnia krajowa nie bierze się znikąd. Nie ma nicnierobienia jak u @azetka.
http://wyborcza.pl/7,155287,22909467,gus-srednie-wynagrodzenie-to-prawie-5-tys-zl-a-ile-zarabiamy.html
BTW: wczoraj w trakcie pracy ktoś do mnie dzwonił. Ale za krótko i nie odebrałam. W domu okazało się, że to był inny, podobny pracodawca.
@Nick_Login no nie! Co to za wywoływanie mnie, a potem obgadywanie? Też mam świetną figurę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A poza tym, ogółem to jestem zadowolona ze ścieżki swojej kariery, i na pewno nie zamieniłabym