Aktywne Wpisy

mickpl +501
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
źródło: czaskoski
Pobierz
mickpl +995
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
źródło: TVN24-HD-najnowsze-informacje-aktualności-oglądaj-online-na-TVN24-GO
Pobierz

Ostatnio na wypoku natrafiłem na dość interesujący wpis jednego z użytkowników dot. Nauki Phytona i podjęcia pierwszej pracy dzięki pomocy właśnie społeczności wykopu.
Nieźle mnie to poruszyło i sam bym chciał nauczyć się tego całego programowania.
Niestety tutaj musze postawić pare pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli nie wiem z czym to sie je to czy warto zaczynać?
Jaki język na początek najlepszy ? (C++ kiedyś próbowałem, nic nie pamiętam :C )
Śmieszki odstawmy na bok, bo serio się napaliłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jesteście mi wstanie polecić jakieś mniej oklepane kursy od podstaw?
Coś poza cpp0x czy Mirosławem Zelentem. Czy też coś poza książką od "zera do gier kodera"
Prawda jest taka, że nie wiem jak się za to wziąć, za co się wziąć i czy w ogóle się za to brać nie mając zielonego pojęcia nt. w/w programowania. Za wszelaką pomoc dziękuje z góry <3
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
C++ Ci nie polecam na początek - próg wejścia do zawodu jest moim zdaniem wyższy a i sam język trudniejszy i bardziej 'rozbudowany'
Od czego zacząć, żeby sobie zobaczyć w ogóel z czym to sie je? CS50 - tam kompletnych podstaw nauczysz się w bardzo 'małym' C, a później Python, JS+html.