Aktywne Wpisy
FajnyTypek +244
_Beskid_ +116
W kolejnych miejscach woda się przelewa i dostaje do kolejnych miejscowości. A w telewizji nikogo na miejscu, o niczym nowym ludzie się nie dowiedzą. Ale gdyby na Kijów spadła rakieta to oczywiście zaraz korespondent 24/7
#powodz
#powodz
#gotujzwykopem #gotowanie
@trochejanusz:
1. kupujesz karkówkę
2. suszysz pół roku
3. voilà
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dolan a co mnie to? :) ja wolę z tłuszczem, dlatego wybrałem karkówkę a nie schab.
mrozić trzeba przez 20 dni w -15 niby ;)
Ja się po prostu boję jeść surowego mięsa -> do suszonego miałbym mniejsze opory, ale samemu takie przygotować bym się bał. Przymierzam się powoli do Jerky beef.
A Twoja karkóweczka wygląda bardzo apetycznie, dla mnie prawie jak szynka parmeńska ;) Pozdrawiam
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4786-skazenie-wedlin-dojrzewajacych-pasozytami/
http://www.hpsc.ie/a-z/otherlanguages/hpscfactsheetsinpolish/File,2738,en.pdf