@KamilWrona: I to jest właśnie w Uberze najlepsze. Ryzyko wpadnięcia na kogoś, kto będzie cię chciał uszczęśliwiać rozmową o swoich poglądach jest dużo mniejsze, niż u zwykłego złotówiarza.
@KamilWrona: polecam ten styl, szczególnie gdy musisz wrócić z Bemowa, o 3 w nocy. Nocny, mimo, iż kierowca widzi Ciebie i czwórkę ludzi machających, przejeżdża na pełnej p-----e. Byłem wypompowany jurorowaniem na festiwalu muzycznym, po kilku piwach, w dodatku wtedy tak napieprzało śniegiem i wiatrem. Zamówiłem EcoTaxi, bo kartą. Ja nic nie mówiłem, kierowca też, najlepszy przejazd do domu jaki w życiu miałem. 5/5
@KamilWrona ja jak jade z Ukraincem to lubiu powiedzieć doswidjania czy spasiba, żeby poczuł sie jak u siebie, nawet sie powstrzymuje rozmawiać na temat UPA, Bandery i Wolynia.
@mnbv-1: K---a jakie to prawdziwe xD Ja już wykształciłem sobie odruchy, ostatnio pierwszy raz od x miesięcy jechałem trzeźwy uberem to autentycznie miałem kaca na drugi dzień.
Ja: cisza
Kierowca: cisza
Ja: 5 gwiazdek
źródło: comment_CTwYylqSWzKcVeQPjNtaVf6DsdIhzCgh.jpg
Pobierz@KamilWrona: Jak oni często po polsku ledwo są w stanie zdanie sklecić to o czym ma ci gadać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_H8Uu3RM86XO5O6WaQ0LTei4hL8XezFMO.jpg
Pobierz@Namenick:
źródło: comment_WZ0SRaZodmRkudlklwFi3itQUZ5s9Uxu.gif
PobierzCytując wypowiedź John'a Travolty (Vincenta) w legendarnym obrazie Quentina T.: