Wpis z mikrobloga

@nerana112:

dopóki nie będzie wyśmiewał też Allaha to #!$%@? nie szanuje

To dlatego, bo robi karierę opartą na kontrowersji w Polsce, a nie w jakimś talibanie. Tam mu się raczej płyty nie sprzedadzą. A w Polsce ma swoją niszę, która jest targetem i tyle.
  • Odpowiedz
@jan_zwyklak: ahahahaha przecież on żadnej kariery w Polsce nie robi, jest znacznie bardziej znany w USA czy Ameryce Południowej, widać, że mówisz o czymś, o czym nie masz pojęcia, zobacz gdzie robi trasy koncertowe w polszy czy USA.
  • Odpowiedz
@nerana112: ahahahahah, ale gdzie ja napisałem, że jego twórczość jest wartościowa, napisałem, że nie potrzebuje robić rozgłosu bo i tak go ma, a w stanach nikogo nie szokują takie głupoty jak podarcie biblii czy jakieś naśmiewanie się z chrześcijan
  • Odpowiedz
@Mauvaise_Foi no ale to nie świadczy o nich najlepiej. Rozgłos ma przez takie #!$%@? akcję właśnie. Po co naśmiewać się z czyiś wartości samemu w nie tylko nie wierząc. Równie dobrze mogę wrzucać na insta foty jak sram na zdjęcia jego rodziców, plastikową kukłę jego ojca spuszczam w klopie itp... Trzeba mieć trochę rigczu i szacunku do innych, on go nie ma i tyle.
  • Odpowiedz
@vvertoi spytaj losowych przechodniów z czego znają Nergala, z tej płyty która ma dobre opinie o ogólnie jest sukcesem ( wierzę Ci że tak jest ( ͡º ͜ʖ͡º) czy z tego że podarł Biblię i dymał Dodę. Zobaczysz co mu daje rozgłos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vvertoi O stary xD polska się na niego obraziła, dokuczamy mu bo mu wyszło. #!$%@? nie różnisz się niczym od gurala w tłumaczeniu jeśli wiesz o czym mówię. On też był atakowany bo mu wyszło tylko że on w międzyczasie kazał małolatom pokazywać cycki a Nergal w katolickiej czy tego chcesz czy nie niszczy Biblię, przypina krucyfiks do penisa itp
.........
  • Odpowiedz
@nerana112: niech sobie robi co chce, większosc negatywnych komentarzy dotyczących nergala to polacy. Jak im się to nie podoba to niech nie oglądają, nie czytają jego postów i tyle, przecież wiedzą na czym polega jego twórczość. Po co ludzie wchodzą na jego fb jeśli czują się urażeni tym co wrzuca? Nikomu nie szkodzi tym co robi.

Porównanie niszczenia biblii do swego rodzaju pedofilii to taka glupota ze nawet tego nie skomentuję
  • Odpowiedz
@vvertoi: Polacy go atakują bo obraża katolicyzm i sra do naszego gniazda. Jakby zaczął obrażać inne religię to by miał nawał innych komentarzy.
Popatrz na takich ludzi z Indonezji. Zawalili stronę Lecha bo oni tylko sobie zażartowali z nich i nie spodziewali się takiego nawału negatywnych komentarzy. Jeśli była taka zmasowana akcja w takim prozaicznym przypadku to pomyśl co by było jakby ktoś obraził ich religię.
Śmieszy mnie Nergal - bo
  • Odpowiedz