Aktywne Wpisy
robert5502 +767
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
pearl_jamik +74
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.8% (704)
- nie 53.2% (800)
#rasizm #shitwykopsays #neuropa #prawackalogika
Komentarz usunięty przez moderatora
2. Skąd info że źródło znaleziska to fejk?
Taki, który nie odwołuje się do koloru skóry, a do czynów danej jednostki.
Jest w komentarzach wyjaśnione - to nie będzie niesprowokowany atak, a i sama ofiarą to żadna farmerka. Prawicowy ściek wszystko wyolbrzymia, bo potrzebują sensacji.
@panzerfucker: nie, nie trywializujmy zła.
Nie ma zmasowanych ataków....
@panzerfucker: W sumie to jedno i to samo.
@piotrek-ry: w RPA jest duża przestępczość i wielu ludzi (w większości czarnych) pada ofiarą przestępstw, szczególnie jeśli coś posiadają (tak jak biali farmerzy). Oczywiście, nie oznacza to, że nie dochodzi do aktów rasizmu (z obu stron) ale nie ma żadnych "zmasowanych ataków spowodowanych wyłącznie kolorem skóry".
Sam wrzucony artykuł tyczy się czegoś innego i wspomina o tym, że "Biała kobieta Vicki Momberg została skazana
ale co sie dziwic, przeciez jakby taki john z ameryki czy hans z niemiec poznal takiego przecietnego polaczka to nie mialby zadnych watpilowsci, ze to polaczki byli tymi zlymi podczas 2ws
@piotrek-ry: no tak, Faza to świetny autorytet
Oczywiście. Więcej, w Afryce występuje dużo etnicznego szowinizmu, który ma katastrofalne skutki (patrz konflikt Tutsi-Hutu) i ofiarami "czarnego rasizmu" w Afryce są głównie sami czarni.
Nie rozumiem jednak w jaki sposób ma to uzasadniać rasizm? Jeśli na świecie jest wielu złodziei, to ja też mogę kraść?
@piotrek-ry: Rasizm to rasizm, nieważne, czy uprawa go biały, czy czarny - jest to pewna patologiczna forma myślenia, którą ludzie na określonym poziomie intelektualnym winni się wystrzegać.
Nie ma tu żadnych okoliczności łagodzących.
@panzerfucker: Nawoływanie do etnicznych mordów odwetowych, czy nazywanie ludzi o innym kolorze skóry "ścierwami" to dla ciebie niewyrobione poglądy (wszystkie komentarze powyżej dostały plusy)???
xD