Wpis z mikrobloga

Gdzie spodziewacie się szczytu na tej fali wzrostowej, która się właśnie zaczyna ? Odpowiedzi są takie jakbym sugerował aby trollować, ale ja chcę po prostu aby każdy mógł zaznaczyć swój przedział.
#iota

Gdzie szczyt ?

• 3-5usd 28.0% (7)
  • 5-8usd 16.0% (4)
  • 8-12usd 12.0% (3)
  • 12-17usd 0% (0)
  • 17-23usd 0% (0)
  • 23-30usd 44.0% (11)

Oddanych głosów: 25

• 5
  • Odpowiedz
@Krakoviaczek: ja nie pytam o konkretną datę tylko o cenę na szczycie tej fali, bo dużo zależy od btc od tego jak się będzie on rozpędzał, ogólnie czym spokojniej będzie się to zaczynało tym dłużej będzie rosło i wyżej będzie szczyt, na ostatniej fali od dołka do szczytu minął miesiąc i wzrosty była bardzo dynamiczne, ale gdyby rosło nieco wolniej to rosłoby dłużej i zamiast 5,5 na szczycie moglibyśmy zobaczyć około
  • Odpowiedz
@Soothsayer: myślę, że jest oczywiste, że jesteśmy teraz w dołku i spadek poniżej 1usd jest już nieprawdopodobny bo btc dalej powoli spada a iota zaczyna już iść w górę, a jeżeli ktoś tego nie dostrzega to nie ma pojęcia kiedy kupować i sprzedawać, ja co mogę sobie zarzucić to to, żę na poprzedniej fali za długo przytrzymałem ioty i sprzedałem przy 3,5 zamiast przy 5 ale i tak mam teraz kilka
  • Odpowiedz