Aktywne Wpisy
RazumichinZiK +70
O wow, wyk0pki masowo nawoływali się do zgłaszania Grooveera, który NIE ZŁAMAŁ ani jednego punktu regulaminu i doprowadzili do jego zbanowania? Nowe, nie znałem.
Jesteście manipulatorami i wrogami wolności słowa. Macie gęby pełne frazesów o "cywilizacji" i "wolnym zachodnim świecie", a nie macie pojęcia czym jest prawdziwa wolność. Jesteście tylko kolejną smutną gawiedzią, która postrzega świat jako zbiór jednokolorowych i jednoznacznych sytuacji.
Jesteście wrogami cywilizacji.
Murem za @Grooveer!
#ukraina #rosja #
Jesteście manipulatorami i wrogami wolności słowa. Macie gęby pełne frazesów o "cywilizacji" i "wolnym zachodnim świecie", a nie macie pojęcia czym jest prawdziwa wolność. Jesteście tylko kolejną smutną gawiedzią, która postrzega świat jako zbiór jednokolorowych i jednoznacznych sytuacji.
Jesteście wrogami cywilizacji.
Murem za @Grooveer!
#ukraina #rosja #
wqeqwfsafasdfasd +82
Fakty:
-w Polsce rodzi się mniej kobiet niż mężczyzn;
-z Polski wyjeżdża więcej kobiet niż mężczyzn;
-do Polski migruje więcej mężczyzn niż kobiet;
-istnieją liczne zachowania trwale wykluczające kobiety z rynku matrymonialnego;
-narracja w mediach walczy ze związkami „Polak z Polką”;
* * *
Zachowania wykluczające z rynku matrymonialnego kobiety:
-samotne macierzyństwo: szukanie partnera do stałego związku po urodzeniu dziecka sprawia, że wybór partnerów jest znacznie mniejszy ale też dla wielu bezdzietnych
-w Polsce rodzi się mniej kobiet niż mężczyzn;
-z Polski wyjeżdża więcej kobiet niż mężczyzn;
-do Polski migruje więcej mężczyzn niż kobiet;
-istnieją liczne zachowania trwale wykluczające kobiety z rynku matrymonialnego;
-narracja w mediach walczy ze związkami „Polak z Polką”;
* * *
Zachowania wykluczające z rynku matrymonialnego kobiety:
-samotne macierzyństwo: szukanie partnera do stałego związku po urodzeniu dziecka sprawia, że wybór partnerów jest znacznie mniejszy ale też dla wielu bezdzietnych
#bitcoin #kryptowaluty
Napisz "ty głupi #!$%@? to ja jestem pawlo z pasty, po co naganiasz na shity"
@kapibar: nie robi tego za darmo. Wciska swoje gówno warte tokeny.
https://www.wykop.pl/link/4224545/szczepan-bentyn-czy-nalezy-bac-sie-kryptowalut/
@cyberpunkbtc: No właśnie, to samo napisałeś tam co ja tutaj. To o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawlo74: Może złego słowa użyłem. Nie promotorów, ale potrzebni są ludzie, którzy będą tłumaczyć jak działa i walczyć z FUDem. Sam to tutaj robisz, jest to rodzaj marketingu może, może nie, nie ważne jak to nazwiesz. Ważne, że to jest potrzebne, bo ludzie się nabierają na scamy (shitcoiny i fiaty).
@cyberpunkbtc: Dobrze tato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już pisałem, że nie interesuje mnie jak to nazwiemy na potrzeby tamtego przykładu.
@pawlo74: No i OK, też się z nim nie zgadzam w tym aspekcie i o tym warto pisać. Ale skreślanie całkiem tego konkretnie człowieka z tego powodu to overkill moim zdaniem i póki nie podpadnie mocniej to tego się trzymam.
@cyberpunkbtc: haha, dobre. Ciekawe jaki to wypadek. Nie ma takiego scenariusza, w którym IOTa jest użyteczna do czegokolwiek poza scamem.
@kapibar: czy dalej uważasz, że bentyn wie co mówi i robi dobrą robotę?