Wyobraź sobie następującą scenę. Znaleziono martwego człowieka, który w ręku trzyma pistolet. Wokół żadnych śladów wskazujących na udział osób trzecich. Obok ciała znajduje się stary magnetofon. Detektyw naciska na nim przycisk "Play" i z głośników słyszy "Jestem zmęczony tym życiem i postanowiłem się zabić, aby powstrzymać mój ból i cierpienie. Żegnajcie!", po czym słychać strzał.
@Serghio: @l-_-l: @caslin: @Miszmaszvioli: Na 100% takie jest rozwiązanie. Ale jak zwykle w takich zagadkach każde rozwiązanie da się podważyć. Mój dyktafon miał opcję wyłączenia na koniec taśmy TDK (po drugiej stronie). Więc nagrywając od początku taśmy nagrałby obie strony i zatrzymał się. Tuż przed nagraniem.
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
Wyobraź sobie następującą scenę. Znaleziono martwego człowieka, który w ręku trzyma pistolet. Wokół żadnych śladów wskazujących na udział osób trzecich. Obok ciała znajduje się stary magnetofon. Detektyw naciska na nim przycisk "Play" i z głośników słyszy "Jestem zmęczony tym życiem i postanowiłem się zabić, aby powstrzymać mój ból i cierpienie. Żegnajcie!", po czym słychać strzał.
Czy to było samobójstwo?
Na 100% takie jest rozwiązanie.
Ale jak zwykle w takich zagadkach każde rozwiązanie da się podważyć.
Mój dyktafon miał opcję wyłączenia na koniec taśmy TDK (po drugiej stronie).
Więc nagrywając od początku taśmy nagrałby obie strony i zatrzymał się. Tuż przed nagraniem.