Aktywne Wpisy
Kagernak +253
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
SaintWykopek +83
Firma mnie znowu wysłała do innej pracy, jak na ten moment najgorszej. Przerzucasz 15-20kg bloki sera z palety na paletę przez kur...9 godzin. Kierownik trochę zna polski bo ktoś z rodziny Polak. Kierownik potrafi powiedzieć że lubi Polaków bo dobrze pracują, czy że Polacy są najlepsi bo się nie lenią, no zajebiste komentarze. Olbrzymi budynek a kawy nie mają, musiałem iść do biura żeby o nią zapytać, z takiego dzbanka z kawą
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #logikarozowychpaskow #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
co tam jęczysz?
@Zielonaaaa:
@push3k-pro
spróbuj zrobić tak samo na tinderze to zobaczysz "jak jest to ustawione"
odpowiedź
spróbuj zrobić tak samo na tinderze to zobaczysz "jak jest to ustawione"
na podstawie spamu na tinderze i videoklipach pokazujących jakie powodzenie mają faceci bez mięśni i z mięśniami gdzie różowe zmieniają zdanie z "mam chłopaka" na "chodźmy do łóżka" oceniam praktycznie wszystkie kobiety