Co za #!$%@? system komunikacji z bankami :) Rano dzwoni babka z nieznanego mi numeru, powołuje się na Bank X i pyta, czy to ja po drugiej stronie. Potwierdzam, pani pyta czy mam chwilę na rozmowę, potwierdzam.
Pani przystępuje do weryfikacji moich danych a ja pytam, po co do mnie dzwoni? Ona mówi, że przed weryfikacją danych nie może powiedzieć :) Grzecznie kazałem jej spieprzać, co przyjęła automatycznie i bezproblemowo, dziękując za rozmowę.
#!$%@?, co za debil wymyślił ten system, żebym obcym ludziom ja podawał moje dane a oni to potwierdzą. Przecież to powinno być odwrotnie bo to ona do mnie dzwoni i powinna dla weryfikacji podać moje dane a ja powinienem potwierdzić, choć to równie #!$%@? system bo przecież nie wie z kim rozmawia :) XXI wiek a wszystkie bankowe, komórkowe i inne technologiczne #!$%@? dalej mówią, że na maila nie mogą napisać o co chodzi. To po kiego #!$%@?ą zawsze tego maila podaję, żeby mieli co spamerom odsprzedawać?
@kopszmercen: A co gdybyś to nie był jednak ty, ona by pytała czy to anon wykopowy, a po drugiej stronie by był Edał Gurał i powiedział no tak tak to ja? XD
Rano dzwoni babka z nieznanego mi numeru, powołuje się na Bank X i pyta, czy to ja po drugiej stronie. Potwierdzam, pani pyta czy mam chwilę na rozmowę, potwierdzam.
Pani przystępuje do weryfikacji moich danych a ja pytam, po co do mnie dzwoni? Ona mówi, że przed weryfikacją danych nie może powiedzieć :)
Grzecznie kazałem jej spieprzać, co przyjęła automatycznie i bezproblemowo, dziękując za rozmowę.
#!$%@?, co za debil wymyślił ten system, żebym obcym ludziom ja podawał moje dane a oni to potwierdzą. Przecież to powinno być odwrotnie bo to ona do mnie dzwoni i powinna dla weryfikacji podać moje dane a ja powinienem potwierdzić, choć to równie #!$%@? system bo przecież nie wie z kim rozmawia :)
XXI wiek a wszystkie bankowe, komórkowe i inne technologiczne #!$%@? dalej mówią, że na maila nie mogą napisać o co chodzi. To po kiego #!$%@?ą zawsze tego maila podaję, żeby mieli co spamerom odsprzedawać?
#zalesie #banki #bankowosc