Aktywne Wpisy
blablalbla +13
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
Dziś pierwszy raz spotkam się z rodzicami różowej i nie mam pojęcia, powinienem kupić jej ojcu jakieś w----y, czy coś? Sam w sumie alkoholu nie pijam,, więc jedyne co znam, to Jacka Danielsa. Nie mam pojęcia jak to działa, ja lvl 18 za to różowa 16, więc to może trochę dziwnie wyglądać. Z drugiej strony, trochę głupio przychodzić z czekoladkami dla jej mamy, a ojcowi nic nie kupić.
Mirko, co robić?(╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Zapytaj się różowej czy jej ojciec pije p--o i kup mu jakieś dobre p--o z małego browaru. Nie ma co się rzucać na jacka.
Komentarz usunięty przez autora
Małgosia poznała Jasia.
Po kilku spotkaniach Małgosia postanawia zaprosić Jasia w niedziele na obiad.
Jasiu zgodził się, ale był drobny szczegół.
Pochodził z biednej rodziny i nie wiedział za bardzo jak się ubrać.
Po chwili zastanowienia przypomniał sobie, że ma w szopie starego Junaka, więc po połączeniu ze starymi dżinsami i skórzaną kurtką
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie.
Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj? Jesteś nienormalny?
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie