Wpis z mikrobloga

Siemka. Mam pytanie czy mial ktos z was stycznosc z firma ubezpieczeniowa reso europa? Jestem poszkodowany a osoba ktora uszkodzila mi auto ma tam ubezpieczenie
#ubezpieczenia #reso
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Podlasianin_bozy: Czyli nie odbiega. Gdyby nie zaniżyli to powinieneś być zaskoczony. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dupe z ich kosztorysem, wybierz sobie jakis serwis, oni zrobią swój kosztorys, wyślą do RESO. Szanuj swój czas i nerwy ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
Sluchaj sprawa wyglada tak, ze zajechalem do warsztatu z ich polecenia a goscie w warsztacie mi powiedzieli ze za taka kwote nie sa wstanie tego wykonac, ze oni nie wezma odpowiedzialnosci jezeli kwota przewyzszy ich smieszny kosztorys bo wtedy ja bd musial doplacic co jest jednym wielkim zartem. A kiedy zaproponowqlem kobiecie w ubezpieczalni ze zajade do aso ona odparla ze kosztorys z aso bd musial przejsc weryfikacje itd. Dodam jeszcze, ze
  • Odpowiedz
@Podlasianin_bozy jedź do porządnego warsztatu który wykonuje naprawy bezgotowkowe w porozumieniu z zakładami ubezpieczeń. Nic nie będziesz musiał dopłacać bo przepychanie z TU leży po stronie warsztatu. Podpisujesz pełnomocnictwo dla warsztatu do działania w Twoim imieniu, zgadzasz się na przekazanie odszkodowania na konto warsztatu, bierzesz auto zastępcze na czas naprawy, odbierasz naptawioną fure.
  • Odpowiedz