Aktywne Wpisy

noipmezc +6
znacie jakies fajne ciekawostki?

Van-der-Ledre +19
"Śmierć jest sprawiedliwa", nie, nie jest. To kolejny frazes n0rmictwa powtarzany bezrozumnie w kółko od lat. Oto dlaczego, jedyną wartością z egzystencji na tym świecie są wspomnienia, które zabieramy za sobą. To jedyny "surowiec" który zostaje z nami i po który tu jesteśmy. Zarówno przegryw, jak i wygryw kiedyś umrą.
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już

A BIE w sumie dobrze zna jakim kompletnym produktem jest nasze miasto.
Komentarz usunięty przez autora
- Szanowni Państwo, obiecałam i dotrzymałam słowa. Mamy EXPO dla Łodzi - mówi Hanna Zdanowska, prezydent Łodzi.
Czyli jak wspomniałem wcześniej - uważamy, że coś "wygraliśmy", gdy tak na prawdę... nikt tego nie chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@michalec: No tak, bo jak wiadomo jestem pierwszym hejterem Łodzi tutaj xd Jak pisałem, idea mi się podoba, mam nadzieję że miasto na tym zyska.
Ale z 2 strony wcześniej nikt o istnieniu tego Expo nawet nie wiedział, nikt inny nie chciał go organizować. Do tego patrząc jak obecne władze mają podejście do zieleni miejskiej to trąci lekko hipokryzją
Zielone EXPO jest organizowane od długiego czasu i zwykle jest jakaś "bijatyka", które miasto będzie je organizować.
Mielismy szczęście, że nie zgłosił się tym razem jakiś Amsterdam, czy inne San Francisco.
Najbliższe zielone Expo będzie organizowane w Pekinie w 2019, kolejne w nomen omen w Amsterdamie w 2022. No i później Łódź w 2024. Myślisz, że Zgierz miałby szanse? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)