Aktywne Wpisy

Vermeerrr +3
Czego e życiu najbardziej się obawiacie ? Ja się obawiaj że ktoś pozbawi mnie życia albo sama to zrobię
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja

bar125 +25
Na tagu #koniecmistrzostw odbywają się mistrzostwach najgorszych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej w XXIw.
Oto najprawdopodobniejsze pary ćwierćfinałowe, które zostały wyselekcjonowane na podstawie wyników dotychczasowych ankiet:
Czesław Michniewicz - Waldemar Fornalik
Jerzy Brzęczek - Zbigniew Boniek
Oto najprawdopodobniejsze pary ćwierćfinałowe, które zostały wyselekcjonowane na podstawie wyników dotychczasowych ankiet:
Czesław Michniewicz - Waldemar Fornalik
Jerzy Brzęczek - Zbigniew Boniek
źródło: image
Pobierz

Powerslide Playlife Urban czy Spokey Skylar ?
Level: początkujący
Cel: jazda rekreacyjna, ewentualnie jakies tricki na kółeczkach
Kwota: do 250 zł
Waga: 70kg
Stopa: 270mm
#rolki #freestyle
Dzięki!!
Komentarz usunięty przez moderatora
KONFIGURACJA KÓŁ TYPU „BANAN”
Skrajne kółka mają ten sam rozmiar co środkowe (80 mm), ale są umieszczone nieco wyżej.
Taka konfiguracja jest idealna do slalomu lub w rolkach hokejowych, aby zwiększyć zwrotność (szybki start lub figury wymagające wychylenia w przód lub w tył).
i w sumie tylko oni, nikt inny :D kolega miał te legiony i miał raczej na flacie, bo za szybko na
@romantyk_n------n: Ale ja się nie czepiem tylko chcę te rolki zobaczyć. Naprawdę, gdzie się czepnąłem?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@romantyk_n------n: Powiem najkrócej jak można, osoba która ma ambicję jeździć na rolkach kupując bodżetowe zapłaci dwa razy. Niestety. A taka co tylko dla picu tak, ale i tak szkoda kasy. Tu rolki tam rowery. Zawala w garażu czy piwnicy. Dziś oddałem dwa rowery dla sąsiadów bo na co mi. Więc osoba niezdecydowana będzie miała podobnie. Po co
@romantyk_n------n: A to pozdrawiam. Ale widziałem te rolki u kolesia z Wexford (ma kanał na jutubie) z jebniętymi z przodu szynami. Wygięły się na przednim kole. Po takim coś to nie ma co zębów zbierać. xD
Więc tego kolego. ;)
@budus2: moze probowali zrobic flat ale krzywo wyszlo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@romantyk_n------n: a skad mamy to wiedziec czy twoj jest akurat ironiczny? Sa ludzie co polecają
@anhydryt: cougar cr317 z be-active.pl rozm 44
to 2x tanszy skylar bez naklejki