Wpis z mikrobloga

Elo!
Powerslide Playlife Urban czy Spokey Skylar ?
Level: początkujący
Cel: jazda rekreacyjna, ewentualnie jakies tricki na kółeczkach
Kwota: do 250 zł
Waga: 70kg
Stopa: 270mm

#rolki #freestyle

Dzięki!!
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@budus2: nie no, decathlon tak podaje:

KONFIGURACJA KÓŁ TYPU „BANAN”
Skrajne kółka mają ten sam rozmiar co środkowe (80 mm), ale są umieszczone nieco wyżej.
Taka konfiguracja jest idealna do slalomu lub w rolkach hokejowych, aby zwiększyć zwrotność (szybki start lub figury wymagające wychylenia w przód lub w tył).

i w sumie tylko oni, nikt inny :D kolega miał te legiony i miał raczej na flacie, bo za szybko na
  • Odpowiedz
jakbyś Pan był specjalista, to byś wiedział, że nieważne które, ważne, że oxelo

@romantyk_n------n: Powiem najkrócej jak można, osoba która ma ambicję jeździć na rolkach kupując bodżetowe zapłaci dwa razy. Niestety. A taka co tylko dla picu tak, ale i tak szkoda kasy. Tu rolki tam rowery. Zawala w garażu czy piwnicy. Dziś oddałem dwa rowery dla sąsiadów bo na co mi. Więc osoba niezdecydowana będzie miała podobnie. Po co
  • Odpowiedz
że mój oxelowski fanatyzm jest ironiczny

@romantyk_n------n: A to pozdrawiam. Ale widziałem te rolki u kolesia z Wexford (ma kanał na jutubie) z jebniętymi z przodu szynami. Wygięły się na przednim kole. Po takim coś to nie ma co zębów zbierać. xD

Więc tego kolego. ;)
  • Odpowiedz
Jak przyemierzałem legiony w intersporcie 2 lata temu to bankowo była szyna rockered, pamiętam, bo sie mało nie zabiłem, a na wszystkich kołach było napisane 80mm.

@budus2: moze probowali zrobic flat ale krzywo wyszlo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@budus2: chciałbym gdzieś wypróbować, żeby z czystym sumieniem móc odradzać ( ͡° ͜ʖ ͡°) na razie polegam tylko na swoim doświadczeniu które mówi, że rolki budżetowe to podwójny wydatek
  • Odpowiedz