Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +377
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Chwile temu weszłam do biura. Codzienny pracowniczy rytuał - torba z żarłem na krzesło, wyjmuję słuchawki z uszu i słyszę dalej muzykę. Jak się okazało całą drogę od wyjścia z domu po przez marsz na przystanek, czekanie na światłach, jazdę tramwajem, bieg na tramwaj2 i drogę do pracy muzyka jednocześnie leciała w słuchawkach i ba głos z mojej kieszeni.
To wyjaśnia te dziwne spojrzenia ludzi. Wstyd mi (-‸ლ)
#zalesie #przypal #wstydliwewyznania
Najgorzej :d, chociaż chciałbym zobaczyć to zakłopotanie jakbyś się skapła w trajce xd
Już parę razy mi to podniosło ciśnienie
Komentarz usunięty przez autora
@Stalowa_Figura: tak, bo sama sobie je nadałaś. Co zrobiłby normalny człowiek w takiej sytuacji? Powiedział LOL i się może zaśmiał.
Kiedyś był robiony eksperyment, czy Ci co uważają się za szczęśliwców mają faktycznie szczęście. Oczywiście nie. Ale za to pomagają swojemu szczęściu. Jak dla Ciebie takie coś to powód do złego dnia to znaczy, że sama kreujesz swoje nieszczęście.
@CudMalina: Słuchawki mam szczelne - zawsze to sprawdzałam. Twoja sytuacja była była zabawna i jednocześnie okrutnie żenująca. Biedulka
@Optio_: Raczej nie wyróżniam się ubiorem z tłumu a i z charakteru miękka ze mnie klucha więc takich jak Ty brakowało mi w tramwaju coby poratować mnie w tej żenującej sytuacji :D
@laczka: Cóż ja raz się potknęła tak, że
@Stalowa_Figura: |૦ઁ෴૦ઁ|
@Django09: ┬┴┬┴┤(・_├┬┴┬┴
@sing: Swój poprzedni telefon majestatycznie rozwaliłam potykając się na ulicy, więc od cioci pożyczyłam cokolwiek póki nie kupię sobie czegoś normalnego :D BTW Zarąbiste zdjęcie
@niesubordynowany: O bogowie! Mianuję ci moim Bogiem Przypału! Przecież ja bym sobie na twoim miejscu ze wstydu wybuchła jak śmiertelnie raniony Worms i zmieniłabym się w nagrobek