Aktywne Wpisy
xEm +3
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +56
Mam problem bo nie pamietam hasła do swojego porfela litecoin. Zalozylem do prawie 4 lata temu. Pyta o haslo w momencie przesylania litecoinow na inny portfel. Probowalem z 50 haseł. Niestety nic sie nie udało. Portfel mam w pliku wallet.dat. klient sie nazywal litecoin qt? Cos takiego.
Czy jest mozliwosc obejscia zaszyfrowanego hasla i przelania pieniedzy? Jak nie, to czy znacie zaufane firmy ktore moglyby sie podjac lamania hasla na podstawie moich podpowiedzi, sparawdzenie wszystkich kombinacji? Tutaj pieniadze sa niemałe wiec wylozenia kasy na to nie jest jakis wielki problem.
@Obruni wtedy nie bylo jeszcze seedow ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Obruni: @yjkis: Dokładnie seedu jeszcze nie było. Hasło prawdopodobnie koło 10 znaków. Raczej były cyfry, znaki specjalne raczej nie.
jesli pamietasz kombinacje lub podobne hasla to tez moze pomoc
na linuxie jest szybszy :)
innych juz nie pamietam teraz, musialbym poszukac
pw