Wrzucajcie najgorzszych łaków z polskich rapsów ja zaczynam Słoń, brak skillów, raczej coś tam mówi do mikrofonu a nie rapuje. G---o teksty, g---o image, muzyka adresowana do 14 latków - łak (⌐͡■͜ʖ͡■) elo benc natępny #muzyka #polskirap #glupiewykopowezabawy
@Jaridadi: dokładnie, ktoś pisał że Oskar z Pro8l3mu ma brak flow, bardziej nie można się rozminąć z prawdą (╯°□°)╯︵┻━┻ Można się przyczepić za gigantyczny offbeat, taki ma styl, ale że brak flow? Panie idź Pan w ch#$ z takimi opiniami.
@phat: no dokładnie taki ma styl https://www.youtube.com/watch?v=OYatLc3a_qI i w d@#$ sobie wsadź swoje "xD". Celowy offbeat nie jest domeną wacków, chyba musisz sobie doczytać, w sumie nie musisz. Pro8l3m nigdy nie leżał obok gówna, a ich Art Brut Mixtape to pier@#$%ne arcydzieło.
@GrzegorzJestem Knapa słuchać nie mogę, a jak w "Żadnych zmartwień" wyskoczył z tą swoją wysraną zwrotką to mnie skręciło. Zrobilem sobie z tego wersję bez ostatniej zwrotki.
@DzdzystyDzejson: 'celowy offbeat' xD. K---a typ artykułować poprawnie nie potrafi, pewnie nawet nie rozumie słowa offbeat xD. Wyjmij lepiej c---a z uszu. 2018 - pato p---------e obok muzyki to celowy offbeat, ohui.
Słoń, brak skillów, raczej coś tam mówi do mikrofonu a nie rapuje.
G---o teksty, g---o image, muzyka adresowana do 14 latków - łak (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) elo benc natępny
#muzyka #polskirap #glupiewykopowezabawy
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Diho raz malik i toony k---a trzech największych pozerów, wybitych na słuchaczach z podstawówki z kompleksami
Komentarz usunięty przez autora