Aktywne Wpisy
Ktore_to_juz_konto +471
Co to kuwa jest? XD
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
F_Ogot +186
Już wiem dlaczego najgorsza rudera w jakiej spałem ma na #booking średnią ocen 9.5 i zero (aż do tej pory) negatywnych opinii xD
Chłop mnie straszy sądem za opinię, chcę kupić samochód, a potem znowu straszy sądem za fałszywe dane na Google xD
I jeszcze JEGO INFORMATYK JUŻ MNIE NAMIERZYŁ PO IP - chłop wysyła mi zdjęcia mojego domu (no niezbyt) na podstawie adresu rozliczeniowego z Booking xD
#patologiazewsi #patologia #heheszki #
Chłop mnie straszy sądem za opinię, chcę kupić samochód, a potem znowu straszy sądem za fałszywe dane na Google xD
I jeszcze JEGO INFORMATYK JUŻ MNIE NAMIERZYŁ PO IP - chłop wysyła mi zdjęcia mojego domu (no niezbyt) na podstawie adresu rozliczeniowego z Booking xD
#patologiazewsi #patologia #heheszki #
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#rafonix
#boxdel
#danielmagical
Rafonix coś tam ma wywalony bebzun i trochę ulany ryj ale nie wiem czy to wciąganie kreatyny nosem czy faktycznie jest coś na rzeczy i łyka jakieś orale albo wali propka w chudą dupke.
Jakim trzeba być desperatem żeby zaczynać treningi od dopingu....